BACK TO SCHOOL: THE CUTEST SCHOOL PRODUCTS

CPHFW OUTFIT

Downloads10-001 IMG_1949-001Indeholder Afilliate links: Jakke (gammel sag fra Sheinside) lignende HER, Silkeskjorte fra Black – lignende HER, Bukser HER, Taske HER, Sko HER, Solbriller HER.

I går slog Fashion Week sig løs og med det førte et outfit sig selvfølgelig. Jeg har altid mega svært ved at klæde mig til modeugerne, da jeg typisk er ude i 10 timer og dermed skal tøjet både være komfortabelt, passe til vejret, passe til alle begivenheder, kunne indebære alle mine ting som kamera mm, men samtidig være pisse stiligt at se på. Jeg synes endnu ikke jeg har nailet mit fashion week look, men mon ikke det kommer med årene, hahaha. Jeg har besluttet kun at være en del af modeugen i går – ellers måske et par ting i løbet af weekenden, men med skolestart var det, hvad jeg kunne overskue. Jeg tænker at lave et indlæg med billeder fra igår <3

Nu til vinderen af Hollister konkurrencen! De to lækre parfumer går til….

Frida Klevenhaus! Tillykke!

Send mig din adresse og dit telefonnummer til alma.spies@hotmail.com <3

Tak til alle der deltog!

xx, Alma

//indlæg delvist sponsoreret af Hollister

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL: THE CUTEST SCHOOL PRODUCTS