HOLLISTER CALIFORNIA WAVE: GIVEAWAY

FOOD RECOMMENDATION #1: SOULS

souls souls1

Hey girls! Jeg har tænkt lidt på at lave en ny serie herinde på bloggen, hvor jeg anbefaler diverse mad & drikke steder – alt fra København til Jylland til i udlandet – og bundærligt. Så her har I den første!
I har sikkert allerede spottet den nye plantebaserede café SOULS all over instagram, men I slipper ikke for at høre lidt om den herfra også! Jeg var i dag forbi caféen på Østerbro med min mor og søster, for lidt tøsehygge inden skole og arbejde for alvor starter igen i løbet af denne uge. Caféen er så fint indrettet (enormt instavenligt 😉 ) med masser af planter og fine lamper. Ifht priserne synes jeg dog, at det var en smule sløvt at bestik selv skulle tages med ned til bordet, samt at der gik 30 min før maden kom, og at de efter at have været åbne i en time allerede ikke havde mere juice tilbage… Måske ramte vi bare en lidt sløv dag, men maden var der altså intet at sætte en finger på! Jeg fik mig en Cashew Youghurt som jeg havde ingen forventninger til, men den smagte VIRKELIG godt og var perfekt med de forskellige toppings. Min mor fik sig en Acai Bowl og min søster en stak sunde pandekager, og jeg kan bekræfte at begge deres retter også smagte skide lækkert! Så på trods af lidt sløv service, må jeg erkende at maden altså lokker mig enooormt meget tilbage. Jeg vil også helt vildt gerne prøve deres frokost menu. Har I været på Souls endnu? Og vil I have flere food recommendations? :*

xx, Alma

2 kommentarer

 • Line

  God idé og fint koncept, men føler bare at det er set før.. De store og populære og insta-venlige steder for kadeau og anbefalinger, og det er også fint, men føler måske vi har nok af det her i blogland.. Alternativt kunne du fx finde mindre, og mere ukendte ‘skatte’ og fremvise? Fx. den bedste pizza to go, det bedste tømmermændsmad, eller din favorit cocktailbar, etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg kan sagtens se hvad du mener! Jeg vil lede efter lidt ukendte!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLLISTER CALIFORNIA WAVE: GIVEAWAY