LET'S GET AWAY

I’VE MISSED YOU

IMG_6959 (1) IMG_7007 (1) IMG_6975 (2)

Hej girls! Hold nu op, hvor er det længe siden, at jeg har opdateret jer. For at være ærlig, har jeg i de sidste par måneder gået og tænkt over, om jeg kan have bloggen kørende. Jeg havde fuldstændig mistet motivationen og gejsten til at blogge, men efter en lille pause og en masse tanker, er jeg klar igen! Jeg håber stadig I er derude, så smid gerne en kommentar, da det i den grad også løfter mit motivationsniveau. Jeg vil prøve at gøre mit bedste for at få bloggen op på højt niveau igen. Jeg har savnet jer, så det bliver dejligt at komme igang igen – jeg kan også fortælle jer, at der på søndag kommer en giveaway herinde, så følg med :*

KYS <3

18 kommentarer

 • Luana

  Har savnet og tænkt på dig!!!! Min yndlingsblogger hehe <33 glad for at høre du er tilbage igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ih hvor du sød, det gør mig virkelig så glad at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Uhhhh hvor lyder det godt! Har fulgt med helt tilbage til dengang, hvor du lavede youtube videoer, så det er helt sikkert dagens gode nyhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hold da op, hvor det fedt du stadig følger med! Det er jeg virkelig taknemmelig for. Tusind tak for din søde kommentar! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Elsker din blog! Er så glad for at du er tilbage! Al held og lykke herfra! Jeg læser med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har godt nok også savnet dine indlæg!! Jeg har fulgt dig i rigtig lang tid, så det er rigtig skønt, at du er tilbage! Og lige et spørgsmål – har du egentlig overvejet at lave nogle youtubevideoer igen? 🙂 Fx fra dine ferier eller fra dit udvekslingsår? Håber du har haft en skøn ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ih hvor du sød!! <3
   Ja det har jeg faktisk kraftigt overvejet, men ved ikke helt om jeg kan tage mig sammen til at begynde på det igen, hehe… <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel marie

  ALMAAA!! Elsker sådan din blog og den er SÅ inspirerende! Please bliv ved, hvis du selvfølgelig selv vil, men jeg har fuld forståelse for pauser du har brug for at tage og nyder bare at du er “back”.
  Elsker dine indlæg, dine udvekslings students indlæg hjalp mig også SÅ meget da jeg selv var afsted sidste år, og din stil inspirer mig også!
  Keep the good work up, we are many that appreciate it!
  God dag, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du sød! Det gør mig virkelig glad, tusinde tak for at du bruger tid på at lægge en kommentar! Også rigtig god dag til dig, du gjorde klart lige min bedre! xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor dejligt at du er tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vi har alle brug for en pause engang imellem. Jeg er her stadig i hvert fald.😚☀️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har savnet din blog sååå meget. Jeg har fulgt med i ret lang tid nu, og du er grunden til at jeg skal på udveksling i USA næste år! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ej hvor du sej! Håber du får et pisse fedt år! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Weber

  Hvor er det godt at høre, at du er tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S GET AWAY