I'VE MISSED YOU

PÅ SØNDAG SKAL DU…

Pumpehusets loppemarked_2 Pumpehusets loppemarked_3

… komme og besøge mig og min veninde Emily, der sælger ud hos loppemarkedet i Pumpehusets Byhave (Pumpehusets Byhave, Studiestræde 52, 1554 København V) fra 10-16! Det bliver mega hyggeligt og jeg sælger ud af alt fra Nørgaard til ASOS til Abercrombie&Fitch til Nike, Victorias Secret, Michael Kors mm… Jeg lægger lidt billeder op af hvad jeg sælger på snappen (almaspiesblog) og måske i også dette indlæg hvis jeg når det!! Jeg håber på at se jer! <3 (og for at vejret holder…)

I aften skal jeg til Impression PR’s birthday bash på Arch hvilket nok skal blive en god fredag aften. Hvad skal I? <3

1 kommentar

  • Emily Clara Gordon bogs

    Glæder mig til en hygge-dag med dig min skat😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'VE MISSED YOU