IN DOUBT? WEAR BLACK

THE PERFECT LASHES

IMG_2664 2 IMG_2671 2 lashes

Jeg har endnu engang været forbi skønne Victoria, hvor jeg fik opfyldt mine volume vipper. Det er virkelig det skønneste at ligge og blive forkælet, mens der bliver snakket om alt mellem himmel og jord! Jeg har kun haft gode oplevelser med Victoria, og hun bliver bare dygtigere og dygtigere for hver gang jeg er der. Det er så rart at vågne op med smukke vipper og jeg savner IKKE min mascara, haha. Nu hvor jeg er begyndt at træne regelmæssigt igen, er det også så rart at man ikke behøver proppe det mindste i hovedet inden træning, for stadig at se okay ud når man møder op – vipperne sidder der jo altid! Jeg kan virkelig varmt anbefale Victoria, og synes det er vildt hvordan hendes priser stadig er ok lave ifht andre vippeteknikere, selvom hun altså er danmarksmester 2016 😉 meget studentervenligt!

I kan læse mere om Victoria, se priser og diplomer mm. HER <3

Skriv endelig en kommentar hvis I har spørgsmål omkring at få lavet vipper!

//indlæg i samarbejde med Lashes By Victoria

4 kommentarer

 • sofie

  hvad bruger du af ansigtsmakeup? det ser så flot ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du sød! Jeg bruger en foundation fra La Roche Posay som jeg blander med en Maybelline BB-cream. Derudover bruger jeg en en “proconcealer” og så bruger jeg NYX contour palette – sommetider lidt på læberne eller øjenskygge (forskellige mærker) 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Norup

  Hej Alma! Jeg har virkelig overvejet at få eyelash extensions i lang tid nu. Men jeg har hørt rygter om, at efter længere brug af det, kan man mister sine egne øjenvipper? Er det noget du har oplevet? Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hej Ida,
   Jeg har aldrig mistet øjenvipper! Jeg har haft eyelash extensions i snart 2 år, og hvergang jeg skal til opfyldning og de fleste af de påsatte extensions er røget af, kan jeg se, at jeg stadig har masser af mine egne vipper tilbage – så det skal du ikke være bange for 🙂
   Der er mange der tror, at deres vipper falder af, fordi at du med vippe extensions vil opleve, at tabe vipper hvor der sidder en af dine egne vipper fast. Men vores egne vipper skal også udskiftes, så hvis dette ikke skete, ville det være meget mærkeligt. Altså skal man ikke blive bange, hvis man sommetider oplever ens egne vipper falde af – det SKAL ske, vippeextensions eller ej, hehe 🙂

   Håber det besvarede dine bekymringer! <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN DOUBT? WEAR BLACK