A FALL TREND I DIG (...you will too)

WHAT I DID THIS SUMMER

sommerferie16 IMG_0113 IMG_0088 sommerferie16-001 IMG_0091 IMG_0025 IMG_0021 sommerferie16-002 IMG_0149 IMG_0168

Processed with VSCO with c1 preset

Hej mine søde! I dag gik det op for mig at jeg endnu ikke har fået lagt billeder op fra min sommerferie. Som I måske ved tog jeg spontant med Jasmins familie til Malaga, hvor vi boede i en lille bjergby ved navn Competa. Selvom byen var super hyggelig, var den seriøst invaderet af danskere haah! Men lækkert var der og dejligt var det. Vi tog tit ned til bugten, men ellers nød vi poolen og jeg tror seriøst vi fik os et par liter sangria hver dag. Hold nu op hvor jeg savner det. Da jeg kom hjem tog jeg med min familie i sommerhus, som I kan se på billederne – og til slut lidt billeder fra den sidste del af sommeren i København. Nu skal jeg til at smutte da jeg skal i fitten med Jasmin, så vi snakkes!

Hvad har I lavet i sommerferien? <3

xx, Alma

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A FALL TREND I DIG (...you will too)