MY FAVORITE FOOD SPOTS IN CPH

COS, YOU RUIN ME

Dias1

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER.

Let’s talk about COS for a minute! Jeg smuttede forleden hurtigt forbi COS hjemmeside, og blev mere eller mindre forelsket i alle deres items. Hvordan kan én butik formå at lave så mange fine sager?? Så kære COS: Er I ikke søde at sætte jeres priser ned eller bare lade være med at lave så mange pæne ting?!? I ødelægger min pengepung. Men okay. WORTH IT.
Deler I min COS obsession?

I dag mødtes jeg tidligt med Frederikke til en træningssession, efter jeg i går var til fødselsdag hos 2 piger fra min klasse. Senere står aftenen på arbejde, så hvis I leder efter pizza, så kom forbi Da Salvo, hehe. Hvad skal I lave? <3

xx, Alma

6 kommentarer

 • Emma

  De laver bare så mega meget fint tøj, priserne er bare liiidt høje en gang imellem.. – men man får også virkelig lækre produkter.
  Synes det er mega fedt, at du er så aktiv fortiden, det skal du virkelig have ros for!!! Keep up the good work, du er sku sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du sød!! Er jeg så glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej Alma!
  Først, super fed blog, jeg følger med.
  Jeg ville bare høre, hvad du bruger af programmer til at lave disse tøjcollager med? <3
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har faktisk aldrig set den side før, kæmpe fejl! haha. Tak for at gøre opmærksom på den, den kommer også til at gøre ondt på min pengepung 😉
  / Idasofie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tjekker dagligt din blog, du gør det godt 😉
  Har du nogen erfaring med Kilroy? Jeg overvejer at hoppe med på deres jordomrejse – grupperejse. Jeg kan bare ikke rigtigt se så meget fra nogen, der før har været med dem på en grupperejse. Hvis du har erfaring med dem, hører jeg meget gerne om det! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE FOOD SPOTS IN CPH