Q&A - ASK ME

LAST NIGHT – THE NAKED GROUSE

naked grouse-001Processed with VSCO with c1 presetnaked grouse1-001 IMG_3096-002

Outfit: T-shirt: gammel sag fra H&M – lignende HER&HER, Bralette: Victorias Secret, lignende HER, Nederdel HER, Øreringe HER, Ringe HER & HER & HER & HER, Ur HER.

I går var jeg inviteret ind til “The Naked Bar” som er en pop-up bar i kødbyen der kun er at finde denne uge. Jeg tog afsted med Annasofia, og vi fik i løbet af timerne drukket en masse af deres mange unikke drinks. Jeg var ret skeptisk, da dette event altså omhandlede The Naked Grouse – en whisky – , og jeg personligt aldrig har smagt en god whisky-drink – men det lavede igår nok om på! Der var alt for meget lækkert at vælge imellem, og heldigvis var jeg så heldig at få en (mega pæn) flaske med hjem, med opskrifter, så jeg kan gengive de forskellige drinks herhjemme. Mega lækkert! Billederne taler nok også lidt for sig selv, hehe. I dag er der rys-fest og jeg har faktisk en smuleee travlt, så jeg vil gå i gang med den evige tøj krise. Kys ! og god weekend <3 xx, Alma

Indeholder afilliate links

2 kommentarer

  • Elisa Lyder Tissot

    Hej Alma, flot outfit!
    Hvor er tingene fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A - ASK ME