current wishes

MY FAVORITE FOOD SPOTS IN CPH

Hej girls! I dag har jeg lavet en opsummering til jer, af mine absolut yndlings spisesteder. Dog har jeg valgt at udelade de typiske steder som Sticks&Sushi, PS Bar, Fredcos, Illum Rooftop, Tommis Burger Joint osv. Jeg håber, I kan lide det! Let’s go…

Collager2-001 dining1-003 dining1-004 dining1-005

dining1

Jeg håber, I kunne bruge overstående til noget! Personligt har jeg masser af steder, jeg gerne vil prøve, og dem synes jeg egentlig også, jeg lige ville give jer, in case I har prøvet alle overstående steder. Lige pt vil jeg gerne besøge Cantina, PLUTO, Gasoline Grill, Papirøen, Greasy Spoon, KUL, Gorilla, Hønen og Ægget & Condesa.
Kan I lide indlæg som disse? :* xx, Alma

13 kommentarer

 • Ellen K

  Hey Alma super fedt indlæg, hvor jeg helt klart vil smutte forbi et af de steder, næste gang jeg besøger Kbh. Jeg tror du har kommet til at lave en tastefejl ved nummer 11, hvor du har skrevet belligenheden i stedet for beliggenheden. Men ellers et super fint indlæg som jeg gerne vil se flere lignede af i fremtiden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Haha ja det kan jeg godt se, sådan går det jo nogle gange 😉
   Men er glad for du kan lide indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane

  Et super fedt indlæg Alma! Det er præcis et indlæg som dette, som jeg har ledt efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Damn, ser super lækre ud alle stederne! Må klart prøves 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mega fedt indlæg, tak for inspi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Matell

  Elsker disse oplæg,da man får en masse inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg! Jeg må helt klart få besøgt nogle af de steder i den nærmeste fremtid! Hvilket program bruger du til at lave de der super fede collager? på forhånd tak, knus :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Lækkert indlæg! 🙂 Jeg kan virkelig godt anbefale Greasy spoon – deres hjemmelavede sodavand og veggie burger er SÅ lækre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

current wishes