LAST NIGHT - THE NAKED GROUSE

MY HAIR ROUTINE

Hej girls! I dag har jeg tænkt mig at fortælle jer lidt om mine yndlingsprodukter, når det kommer til hår. Som I ved, er jeg en pige, der ELSKER langt og tykt hår, også selvom det til tider er en udfordring. Jeg har igennem årene samlet mig en god portion hårprodukter, som jeg har afprøvet på kryds og tværs, så nu får I en opsummering! Let’s get started…

IMG_3165

True Soft Argan Oil fra Maria Nila, Definiton Mist fra Davines, Salty Mist fra Maria Nila
Disse tre produkter bruger jeg, når mit hår har brug for lidt ekstra hjælp. Argan Olie kender I nok allesammen, og det er jo ingen hemmelighed, at alt hår har brug for lidt olie en gang imellem. Denne efterlader mit hår vildt lækkert og ikke med spor af “fedtet” hår, som jeg tit synes olier kan ende ud i. Definiton-misten bruger jeg, hvis mit hår, ja, skal have definition, haha! Den er vildt god til at style håret, så man får præcis det look, man ønsker. Salty Mist bruger jeg, hvis jeg lader mit hår “være som det er”. Når jeg lader mit hår tørre af sig selv, bliver det bølget, men det ender lidt lige imellem glat og pænt bølget, så derfor hjælper denne mig på vej! Alle tre produkter bruger jeg flere gange om ugen.

IMG_3166
Tørshampoo og Time Saving Blow Dry Oil fra Shu Uemura
Tørshampoo siger vist lidt sig selv, og denne fungerer så godt for mig! Det har vi alle brug for en gang imellem hehe, og noget jeg også har brug for er, at mit hår kan tørre hurtigt! Dette gør olien fra Shu Uemura for mig – jeg har faktisk dedikeret et helt indlæg til den hér, så det synes jeg, I skal klikke forbi.

IMG_3167 2
Hair Shield / Heat protectant fra Davines
Mmmh jeg elsker denne heat protector! Jeg bruger super mange varmeprodukter og derfor er det også vigtigt, at jeg beskytter mit hår. Denne er super lækker og dufter så skønt, så den er min faste go-to varmebeskytter.

IMG_3173
IMG_3170 IMG_3168 2 IMG_3169
Perfecting Hairspray fra Davines & Loreal Soft & Extreme hairspray

Disse tre er mine yndlings setting-hairsprays. Jeg bruger den fra Davines, når håret hurtigt bare skal sættes, og så bruger jeg de to andre, hvis mit hår har brug for lidt ekstra hjælp, hvis jeg fx har lavet krøller eller vil have mere volume i håret. De findes i to versioner; soft og extreme, hvilket jeg synes er virkelig behjælpeligt!

IMG_3172
Når det kommer til glattejern og krøllejern, bruger jeg Remingtons krøllejern, og til at glatte håret, bruger jeg enten mit nyeste GHD glattejern eller mit gode gamle, hehe. Det er dog som om man altid hælder til det nyeste, ikke? 😉 Det gør det bare lidt lækrere. Ellers er jeg jo SÅ glad for min glattebørste fra Dafni, som jeg især bruger, når jeg har travlt – læs mere om det HER.

IMG_3177

Jeg tror, det var alt jeg havde! Med hensyn til shampoos og balsam, bruger jeg ærligt talt bare det, min mor køber med hjem – så det svinger meget, haha. Det er ikke noget, jeg går super meget op i.

Jeg håber I kunne bruge dette indlæg til noget! <3 <3 KYS

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST NIGHT - THE NAKED GROUSE