WHAT'S ON MY ASOS SAVED LIST

Q&A – ANSWERS!

Hvilken linje har du på gym, og hvad synes du om den?
Jeg går på globalisering, hvilket på Rysensteen vil sige Samfundsfag A, Engelsk A og matematik B. Det er 100 procent den rette linje for mig, da den omfavner de fag jeg sætter højest 🙂

Hvordan var din gym-start? Er selv lige startet, og synes, der er stor forskel modenhedsmæssigt, og det er super hårdt at være på hele tiden.
Jeg kan godt se hvad du mener! Personligt synes jeg også det var hårdt sommetider i de første par uger. Men så snart man lære alle at kende ordenligt, falder det hele også ned igen, og så føler du dig bedre tilpas <3

Hvor får du for det meste, din inspiration til tøjvalg fra? Jeg synes du har en virkelig fed stil, og er god til at sammensætte nogle fede looks. Så vil bare høre, hvad du har i tankerne, når du skal lave et fedt ootd. 🙂IMG_2379Først og fremmest, tak! <3 <3 Hmmm, jeg får rigtiiiig meget inspiration fra de sociale medier, samt folk jeg ser gå på gaden eller på min skole. Hvis jeg synes et bestemt item er pænt, ser jeg hurtigt for mig i hovedet hvad jeg kunne tænke mig at style det med. Hvis jeg er helt tom for inspiration, tjekker jeg tumblr eller lookbook igennem!

Har du i din gymnasietid oplevet, at folk kommenterer nedværdigende på din blog eller modsat, at folk reagerer positivt på det du lægger ud?
Jeg synes for det meste folk er positive, men nogengange kan det også godt blive lidt for meget. Det er rigtig tit, hvor man ikke kan sige noget uden at det skal associeres med at man jo er blogger, eller at man bare vil tage et billede af ens veninder og der straks bliver spurgt “kommer jeg på bloggen?!” men altså, jeg har jo vænnet mig til det, og det er en del af det at give så meget ud af sig selv på de sociale medier. Jeg synes helt klart at det var værre i folkeskolen, end det er på gym. Folk er meget mere støttende omkring det i den her alder, føler jeg!

Med hensyn til drenge, er det så blot fordi du ikke ønsker at dele noget på din blog eller fordi, at du rent faktisk ikke har/har haft “en på tråden”?
hahahha, lad os bare sige det sådan, at jeg aldrig kunne finde på at skrive om en fyr, medmindre at forholdet var meget seriøst 🙂

Hvad er dine fremtidsplaner og ønsker efter gym?
The big question… Jeg er næsten 100% sikker på at jeg skal have mig et år til at blogge, tjene penge, rejse og opleve så meget som muligt, men hvad der skal ske derefter, er jeg ikke klar over. Jeg har rigtig mange drømme, men jeg er stadig ikke afklaret med hvad jeg helt præcist vil. Og det har jeg heldigvis også lidt år endnu til at finde ud af! Men jeg interesserer mig meget for visuelt design, ifht magasiner eller website layout fx, men også tøj-design. Men nu må vi se!

Har du haft en kæreste/fyr?
Nej 🙂

Er du mest til danske eller udenlandske fyre?
Hhaha hmm, altså nu er udenlandske fyre jo et ret vidt begreb? Jeg tror faktisk aldrig jeg har tænkt over det… Synes det er lidt hårdt at sætte danske drenge op mod resten af verden :p

Hvor går du i byen henne?
FullSizeRender
Det er lidt forskelligt men jeg kan bedst lide Lucy/Shade, Arch eller Sport 🙂

Hvilke gym overvejede du ellers udover rys?

Jeg stod mellem GHG og Rys! Er dog rigtig glad for at jeg valgte rys.

Synes du det var svært at få venner på gym?
Nej for der er SÅÅÅ mange arrangementer, at du nærmest ikke kan undgå det, medmindre du slet ikke åbner op for nogen.

Er du glad for din linje på gym og overvejede du den med 5A? Hvis ja, hvorfor valgte du 4A?
Jeg overvejede det lidt, men jeg er ret glad for at jeg kun valgte 4A – synes der er nok at se til allerede, hahah!

Hvilket land arbejder du med på rys?
Sydkorea! Mega fedt! Synes det er vildt fedt at vi skal besøge et så anderledes og langt væk land.

Er du glad for din klasse?
Ja meget! Har også skrevet om 1.G og klassen HER.

Er der mange lektier på gym ift. USA?
JA!!! Jeg lavede nærmest aldrig lektier i USA. Eller jo altså det gjorde jeg, men det var godt nok ikke mange… Men de tager jo også hensyn til, at man træner 2-3 timer hver dag efter skole – så der er helt logisk bare ikke lige så meget tid til det heller…

Var du senior i USA?
IMG_4772
Nej jeg var junior! 🙂

Var det meget svært at komme tilbage til skole i DK mht. tysk, fysik osv. som du ikke havde i USA?
Hmm nej det var okay. Altså jeg har aldrig været god til tysk, så det at jeg tog et år væk ændrede ikke noget. De fleste fag starter på et meget lavt niveau så alle kan følge med, uanset om du kommer direkte fra folkeskolen eller har været et år på efterskole eller lign 🙂

Synes du at det var svært at komme hjem efter USA?
Ja det synes jeg faktisk og jeg græd også halvdelen af flyturen hjem haha… Det var ret mærkeligt, og lige da jeg kom hjem havde mine veninder stadig skole, så jeg kedede mig viiildt meget og ville egentlig bare tilbage. Men på den anden side var det også SÅ rart at være hjemme igen. En mærkelig følelse!

Overvejede du nogensinde at tage hjem fra USA?
Den første måned, ville jeg gerne hjem, MANGE gange. Men som jeg også har skrevet om det i dette & dette indlæg, så bliver alting bedre med tiden. Trust me.

Har du stadig kontakt til venner/værtsfamilie i USA?Jeg har meget kontakt med Diana, men resten er lidt fadet ud. Snakker måske en gang om måneden med mine andre veninder – det er så svært pga tidsforskellen, at man ikke bare lige kan ringe og catche up… Det er for det meste sådan noget med at skrive en halv time inden du skal sove, og så skrive en halv time når du står op.

Synes du at dit forhold til dine veninder/familie havde ændret sig efter du kom til fra USA?
Hm både og. Der er selvfølgelig nogen man har mistet mere eller mindre kontakt med, men jeg synes også, at hele min oplevelse i USA har sat mine venskaber i perspektiv. Og jeg værdsætter virkelig de, som jeg har kontakt med stadig 10x mere, fordi jeg jo kan se, at de er i mit liv, ligemeget om jeg er på den anden side af jorden. Og det betyder bare, virkelig meget.

Hvor tit snakkede du med familie/venner da du var i USA?
Hmm hver dag tror jeg egentlig? Sms’er tager jo ingen tid, så jeg tror at jeg var i kontakt med nogle fra DK nærmest hver dag ja!

Var du populær pga. du var udvekslingsstudent i USA?
Nej altså det vil jeg ikke sige. Selvfølgelig bliver folk nysgerrige og interesserde når de hører man er fra et andet land, men det er ikke sådan film-agtigt, som I at alle drengene bare sukker efter dig, haha. Det er ret nede på jorden 🙂

Arbejder du stadig i Mads Nørgaard eller har du et andet job?
Nej det gør jeg faktisk ikke! 🙂 Jeg er lige begyndt at arbejde en gang om ugen hos et pizzaria samt restaurant med navnet Da Salvo, der ligger på Gammel Kongevej. Nu hvor jeg er begyndt at blogge ordenligt igen, har jeg liiige brug for en fast indtægt ved siden af, inden bloggen kommer 100% tilbage på sporet! Derfor arbejder jeg også kun én gang om ugen, da mit fokus ligger på bloggen. Hos Nørgaard kunne mine vagter efter skole ikke være mere end et par timer, så derfor gav det ikke mening. I restaurantbrancen er tiderne jo helt anderledes, så det passer perfekt ifht jeg også vil ligge energi i bloggen 🙂

Fik du straight A’s i USA?
Jeg mener jeg afsluttede med 5 A’s og 2 B’s 🙂

Skulle dig og Diana ikke have mødtes denne her sommer?
Joo… Det var planen! Men det hele koksede lidt i sidste sekund, så det er desværre udskudt.

Synes du at USA var det bedste år i dit liv?
pics2
Jeg tror ærligt talt, at 1.G var et endnu bedre år…

Fortryder du nogensinde at du tog afsted?
Aldrig!!!

Gik de 10 måneder meget langsomt eller hurtigt?
Ekstremt hurtigt. Selvfølgelig var der uger der gik langsommere end andre, men når jeg kigger tilbage, føler jeg at jeg var væk i et par måneder…

Var det ikke surrealistisk at stå i lufthavnen da du kom hjem?
Jo helt vildt! Især fordi jeg ikke havde sovet på noget tidspunkt gennem min 28 timers lange rejse, haha. Det var virkelig så dejligt at være hjemme og kramme alle sine savnede.

Hvad lavede du den dag du kom hjem?Skærmbillede 2016-09-11 kl. 22.04.53 Skærmbillede 2016-09-11 kl. 22.04.39 Skærmbillede 2016-09-11 kl. 22.04.31

Mine forældre havde inviteret venner og familie hjem til tapas og hygge. Da gæsterne var gået gik jeg en tur om søerne med Annasofia, Jasmin og Frederikke, både de piger og søerne var så savnede! Derefter gik jeg hjem og tog forbi hvert et gadehjørne jeg havde savnet. Det var så nostalgisk og jeg tror aldrig jeg har følt mig mere tilpas i mit eget selskab. Bare mig og mine savnede omgivelser. Senere tog jeg ud og spiste Sticks and Sushi med min mor, far og lillesøster, men til sidst fik jeg det så dårligt grundet søvnmangel at jeg kl. 19 måtte hjem ASAP og sove. Og så tør jeg næsten ikke tænke på hvor mange timer jeg fik sovet den nat! Det var en VIRKELIG god dag. Nok en af de bedste dage i mit liv. Måske den bedste…

Er det svært at opretholde ens karakter niveau i gym ift. folkeskole?
Jeg tror egentlig det kommer meget an på niveauet i din klasse. Jeg var vant til i folkeskolen, at være en af de kloge – nok grundet at man jo SKAL gå i folkeskole – gymnasiet er et valg; ergo vil dine klassekammerater også være interesserede i at gøre det lige så godt som dig. Dermed hæves niveauet automatisk og derfor bliver det også sværere at få lige så gode karakterer. Så kort sagt – ja det er sværere!

Hvor ofte træner du?
3 gange om ugen ca.

Savner du USA og har du planer om at rejse derhen og besøge dem?
Jeg savner det vildt meget og ja jeg vil så gerne tilbage, desvære er er dog nogle andre rejser der gør, at jeg lige nu ikke har råd til at tage tilbage.

Gik du i kirke med din værtsfamilie?
Nej det gjorde jeg ikke 🙂

Synes du stadig at din engelsk er så godt som det var i slutningen af dit år i USA?
Narjjj, altså det bliver det nok aldrig. Det er jo klart at jo mere du snakker det, jo bedre er det. Og nu hvor jeg snakker det mere sjældent er det lidt mere slattent, hehe.

Hvor er dine støvler fra? :)))
IMG_2359 2De er fra ASOS – du kan finde dem HER. (affilliate-link)

Så var der svar på alle de spørgsmål I stilte! Håber I kunne bruge det :*

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT'S ON MY ASOS SAVED LIST