MY FAVOURITE EBAY FINDS // COSMETICS

ROOMTOUR 2016

Hej girls! I dag har jeg ENDELIG fået lavet en roomtour til jer!! Den sidste jeg lavede er hele 3 år siden, og siden da, har jeg ikke lavet en eneste youtube video til jer… but here we go 😉 jeg har faktisk besluttet også at gøre min gamle roomtour offentlig igen, blot så I kan sammenligne, hahahah. Jeg håber virkelig, at I ligesom mig også bedre kan lide mit nuværende værelse, som jeg fik lavet færdigt i januar. Mit værelse er ikke verdens største, men jeg er en pige med mange ønsker, så derfor bliver mit værelse virkelig hurtigt “pakket” som I måske kan fornemme – men bottom line er at jeg er virkelig glad for, at jeg besluttede at give mit værelse en makeover.

I kan se videoen HER:

Og I kan se min gamle roomtour HER:

Smid gerne en kommentar med hvad I synes om mit nye værelse <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVOURITE EBAY FINDS // COSMETICS