THIS WEEK

TIME FOR A NEW LAYOUT

Hej tøser! Som jeg snakkede om i sidste indlæg, har jeg rodet lidt med layoutet på bloggen. Der er kommet ny header, ny sidebar, nye skrifttyper og lidt andet hist og pist – jeg håber I kan lide det friske pust, selvom jeg stadig kæmper med lidt småting, hehe. Hvad synes I om det – og har I eventuelle forandringer I gerne vil se ? <3 <3

IMG_3804

9 kommentarer

 • Anna

  Det er super fint – jeg så dog også gerne, at arkivet i højre side blev fjernet, det har i hvert fald irriteret mig i et stykke tid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jeg glad for at høre! Er der en bestemt grund til dét? Ser du hellere at de bliver gemt væk eller hvordan? Jeg tænkte nemlig, at det gjorde det nemt for jer, så I kunne klikke ind hvis I ville se en bestemt tidsperiode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Det er super flot, Alma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fra Amerika. Jeg ville elske at høre nærmere om danmarks fashion, livsstil, kultur og så videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  I hvilket program er dit header lavet? Det er super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Den er super flot! Hvad hedder fonten?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEK