my christmas wishes

AMAZING JEWERLY GIVEAWAY

Indlægget er sponsoreret af Amazing Jewerly

perfect-001

I dag skal det handle om smykker, da jeg er så heldig at kunne udlodde et gavekort på 500 kr til en af jer! I lørdags besøgte jeg Amazing‘s nyåbne butik og valgte lidt smykker som jeg kunne vise jer:

img_9586untitled11

Jeg valgte 4 items alle i sølv; et bangle, en ring samt to øreringe – et par store og et par små hoops.

perfect

Amazings butik er meget specielt indrettet og er langt mere ungdommelig og farverig, end andre typiske smykkeforretninger; smagen er bred og der findes mange stilarter – jeg mener fx at jeg både kunne købe smykker til min lillesøster såvel som mig selv derinde. Dermed er der også sindssygt meget at vælge i mellem – jeg brugte en hel time i butikken! Men hvad der er allerbedst, er nok at alle smykkerne er lavet i enten sterling sølv eller guld, og alligevel ligger priserne mellem 75-750 kr – dette gør Amazing ved at skære omkostninger og mellemmænd fra, ligesom Zara eller H&M fx – bare i smykkebranchen nu!

img_9454 untitled-pngimg_9459

Nu til det bedste af det hele, en lidt forsinket adventsgiveaway! I kan nemlig vinde et gavekort på 500 kr til Amazings butikker. For at deltage er alt I skal gøre at kommentere, hvorfor I skal vinde. Jeg annoncerer vinderen (i kommentarfeltet) d. 5 december! <3 Good luck :*

67 kommentarer

 • Laura B. Nielsen

  Jeg vil elske at vinde sådan et gavekort. Jeg elsker smykker, men er super dårlig til at bruge penge på det så det ville virkelig være skønt at kunne forkæle sig selv på den måde. Kh. Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg skal da vinde, fordi jeg skal skrive SRP lige om snart. Jeg har valgt et emne og fag, jeg selv finder super interessant (Tysk og Historie, og hvordan jøderne kunne overleve som “Ubåde” i Berlin).
  Mén det er stadig lidt angstprovokerende at skulle skrive opgaven, når den for første gang betyder noget for ens snit. Derfor ville det hjælpe, hvis jeg skulle sidde med nogle fine smykker, mens jeg skrev opgaven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Av hvor lækkert! Butikken ser vildt fed ud, og det kunne da være vildt luksus at vinde en tur derind, så man kunne forkæle sig selv med en fra-mig-til-mig-gave i juletiden. Fed konkurrence! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hedelund

  Jeg ville virkelig elske at vinde sådan et gavekort, og går igennem en svær periode lige nu, så det ville virkelig være skønt at kunne forkæle sig selv på den måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Stelling

  Jeg ville så gerne vinde denne konkurrence og vinde et gavekort til Amazing – det lyder jo bare Amazing 😉 Jeg ville give min lillesøster på 14 år den i julegave, fordi hun som mange andre unge piger elsker at gå i lækre og ungdommelige smykker til hverdag.

  God jul 🙂
  /Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  uh jeg ville elske at vinde så eksamensperioden blev lidt sjovere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine Nielsen

  Jeg ville elske at kunne finde nogle ens og flotte øreringe til alle mine huller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal vinde fordi jeg kun har ét par øreringe som jeg fik lige efter jeg havde fået huller i ørene. Jeg har før haft smykker fra H&M, men de blev hurtigt grimme, så de røg ud! Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle lækre og flotte smykker, som jeg kan gå med til hverdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg ville blive så taknemmelig hvis jeg vandt, da jeg gerne vil forkæle mig selv lidt og give en “gratis” gave til min søster. Min søster har været en stor støtte igennem hele mit liv, så derfor vil jeg med glæde give lidt igen<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Iiihh hvor ser det flot ud!
  Jeg skal vinde fordi jeg så kan give nogen af de fine smykker som julegave og måske endda også finde en lille fin ting til mig selv. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia R

  Jeg krydser fingre for at vinde, da jeg er vild med smykker, men synes hurtig at det kan løbe op i mange penge for et par smykker. Derfor ville det være ultra lækkert med et gavekort. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Jensen

  Jeg har gået og luret lidt på deres smykker det sidste stykke tid, så det ville bare være helt fantastisk at vinde et gavekort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det ville være super lækkert at vinde! Jeg har allerede en masse af deres smykker på min ønskeseddel. For livet på en SU med en masse flytninger i København, giver desværre ikke mulighed for at købe en masse smykker, som ellers ville være den ideelle situation hvis jeg selv skal sige det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Petersen

  Det ville være fantastisk at vinde, da jeg selv har købt smykker der inde og det er en fantastisk butik >3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Riis Pedersen

  Min veninde har købt vildt mange smykker i butikken i Vejle, og hun taler SÅ godt om konceptet, butikken og servicen.
  Jeg vil så gerne derind og finde et par smukke ørestikker og halskæde, men da jeg er rimelig meget gravid med første barn, er alle penge i de her mdr brugt på baby og julegaver. Så det ville være en perfekt julegave til mig selv ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara B M

  Det ville være så rart at vinde sådan et gavekort. Både for at kunne får smykker til mig selv, da jeg går på efterskole og derfor ikke tjener nogle penge for tiden, men også at kunne købe smykker til min mor der dsv. lige er blevet ramt af kræft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje M

  Ihh hvor er det bare fine smykker, amazing laver! Jeg ville elske at vinde, så jeg kan forkæle mig selv lidt i den økonomisk og studiemæssige hårde juleperiode 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg skal vinde, fordi mit “smykkeskab” er meget begrænset, og det ville være skønt med fornyelse og inspiration samt en tidlig julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schellerup Andersen

  Super lækker giveaway, jeg ville elske at vinde, da jeg først nu egentlig er begyndt at interesse mig for smykker, og jeg har egentlig fundet ud af, at jeg elsker at sammensætte smykker, men som mange andre 1.g’ere rækker indkomsten ikke lige til at købe en masse lækre smykker, desværre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg elsker smykker💍Og de smukke øreringe du har på ville bare være super.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla 5

  Jeg mangler rigtig meget billige øreringe, min datter som også har hul i ørerne har lånt de fleste af min hvilket har resulteret i mange sæt som er halve😐😐 så jeg mangler øreringe HELT VILDT😁👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg kæmper med en skade i knæet lige nu som er både smertefuld og hæmmende, og det ville være et dejligt plaster på såret. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg forkæle mine veninder og mig selv med lækre smykker, så vi kan shine i den mørke juletid. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ønsker mig et par øreringe i julegave – idet jeg lander i Billund lufthavn juleaften, er der ikke meget jul i år og dermed ingen julegave, jeg synes at det er i sin gode ret, at jeg får en lille gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Det kunne være fedt at vinde denne konkurrence, fordi jeg elsker smykker. Det kunne være en lækker gave til min selv, i en stresset projekt skrivningsperiode. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Det kunne være lækkert at vinde denne her konkurrence, fordi jeg elsker smykker. Det kunne være en dejlig gave til mig selv, i en stresset projekt periode på mit studie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke P.

  Ejj, hvor lækkert! Jeg ville elske at vinde, fordi jeg sparer op til en halvdyr rejse til Australien hvor jeg skal være i et halvt år, så der er (desværre) ikke penge til, at købe smykker :/// så det ville være rart med et gavekort!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Norup

  Uh jeg ville elske at vinde sådan et gavekort. Jeg elsker virkelig smykker, det gør noget helt specielt ved ens outfit. Dog er jeg ikke så god til at bruge mange penge på gode smykker, så det ville være en lækker måde at forkæle sig selv til juletid på den måde. Xx Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Fordi jeg knokler hårdt på den skole jeg arbejder på, og det vil da være lækkert med lidt forkælelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  uhhh jeg skal vinde fordi 1.g har ramt min pengepung utroligt hårdt, og der arbejdes hårdt for at få penge til julegaver haha
  og så er jeg bare crazy med de smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  jeg ville blive noget så glad for at vinde denne præmie. grunden til jeg skal vinde den er, at jeg næsten ingen smykker har i forvejen, men jeg elsker den simple stil på de smykker du har udvalgt. dem ville jeg helt sikkert få brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia Mørck

  Jeg skal vinde, da min kusine skal konfirmeres til foråret, og jeg ville elske at forkæle hende lidt ekstra med et smykke, så hun virkelig kan forevige den store dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Damsgaard Sørensen

  Jeg skal vinde fordi der forude venter en lang og dræbende SRP opgave, og et par smykker ville præge hverdagen med lidt glæde og glitter hehe. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liljan Lykke Vind

  Jeg mangler nogle smukke øreringe jeg kan gå med.
  Dem her er jeg vild med.
  Håber at kunne være så heldig..
  Har kun 1 par øreringe i forvejen. 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh nogle fine ting du har valgt, jeg ELSKER sølv <3
  – Ligeledes ville jeg ELSKE at vinde gavekortet. Jeg er på SU, så økonomien er knap. Derfor stammer de fleste af mine smykker fra HM – Ikke at de ikke er fine, meen man bliver alligevel lidt irriteret, når den sølv ring man har købt bliver rustfarvet efter 1 måned 😀 Derfor ville det virkelig være lækkert med nogle kvalitetssmykker i et smukt design. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal vinde fordi jeg trænger til nye smykker. Mit sidste smykke blev købt 6 år tilbage og siden har jeg enten lånt andres smykker eller undladt at gå med smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil gerne vinde konkurrencen, da jeg ikke er typen der ejer særlig mange smykker. De jeg ejer er til gengæld i god kvalitet, men jeg kunne godt tænke mig at have et større udvalg, når jeg skal vælge ift mit outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bernadette

  Min mor og jeg har aftalt ikke at give julegaver i år (og så i stedet vente til udsalget, der følger). Men det kunne være lækkert at vinde alligevel, især her i SRP-perioden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Madsen

  Jeg vil elske at vinde gavekortet!!! Smykker er med til at pifte outfittet vildt meget op. Og så ville det bare være utroligt lækkert med en lille gave fra-mig-til-mig. <3333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Alma!
  Jeg vild med de fine smykke! Det kunne være så dejlig at vinde gavekortet, op til SRP. Jeg har tre kommende prøver næste uge, så det ville helt sikkert være en opmuntring haha! Tak for at give mig en masse inspiration angående mode i min hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil utroligt gerne vinde, da jeg ELSKER smykker! Der er ikke noget, som kan pifte et outfit mere op – dog, har jeg kun få smykker, som jeg kan lide og bruger, hvilket betyder, at jeg altid har de samme på. Det vil helt sikkert være et lækkert pust til samlingen og en lækker “julegave”. Fed giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Estefania

  Gavekortet til smykkerne kunne jeg godt tænke mig at vinde. Da jeg jeg godt kunne tænke mig at give en speciel og fin gave til min storesøster. Hun har fødselsdag til december og jeg kunne denne gang godt tænke mig at give en hende en gave jeg selv har valgt end at det altid ender med at være købt af min mor og stå at den er fra Estefania på kortet. Derfor tænkte jeg at smykker er noget man altid bærer på sig og som kan være rigtig betydningsfulde😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Muzeyyen Akcin

  Jeg synes det kunne være herre lækkert at vinde gavekortet, fordi jeg ikke just er den bedste person til at investere penge på smykker, selvom det faktisk er noget af det vigtigste, en pige kan bruge som accessories. Nu hvor vi går en tid i møde, hvor der er masse arrangementer og julefrokoster, ville et par nye smykker jo være prikken over i’et til et outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville elske at kunne give min mor dette gavekort, da hun hvert år ønsker sig smykker til jul, men hun er umulig at finde smykker til, så dette gavekort ville være perfekt til hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Fordi jeg elsker smykker og virkelig trænger til en omgang selvforkælelse i disse hårde tider..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Mortensen

  Jeg kunne godt tænke mig et gavekort, fordi jeg synes det er super svært at finde penge til at købe smykker, når man er på SU. De penge man har til overs efter måneden går oftest til opsparing eller virkelige nødvendige ting..
  Så det ville være en lækker lille julegave at kunne forkæle sig med ud over det sædvanlige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Det ville være fantastisk at vinde og jeg ville blive så glad😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Højbjerg

  Det kunne være ekstremt lækkert med nogle nye smykker! Har altid elsket looket af at have nogle statement ringe, man har på hver dag. Har bare aldrig fundet lige min kombination. Men hvis jeg nu var så heldig at vinde, kunne jeg nok finde nogle flotte ringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Matzen

  Lækker konkurrence!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line wenning

  Ville blive rigtig glad for at vinde, så kunne jeg forærer begge mine søstre et smykke til jul! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi dette år ikke har været det bedste, og jeg i den grad godt kunne tænke mig at ende det på en god note (eller hvad man siger;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Stick

  Kunne være vildt fedt at vinde det, for jeg elsker smykker og kan altid bruge nogle nye 👌🏻🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Lindgaard

  Kunne være fedt at vinde nogle flotte smykker, som man kunne bruge til nytår og jul :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Stick

  Det kunne være vildt fedt at vinde nogle smukke smykker. En lille julegave til mig selv, og så kunne jeg forære et til søster i julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille lindgaard

  Kunne være fedt at vinde nogle nye smykker, som man kunne bruge til jul og nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Jeg ville elske at vinde sådan en dejlig give-away. Jeg ville dele præmien med min mor og gøre det til en mor-datter tur (ind til den vildt fede butik), så hun selv kan få lov til at vælge netop det smykke hun bedst kan lide. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regina

  Jeg ville elske at vinde, da det ville være skønt at kunne give en lille gave til min skønne storesøster! Bare fordi hun fortjener det<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh, hvorfor skal jeg vinde frem for alle de andre?
  Det er der jo heller ikke nogen der siger, at jeg gør, men jeg ville gerne 😉
  For at være helt ærlig, så har min 2016 været meget…. op og ned. For det har også været op! Men i løbet af de, i hvert fald sidste 4 måneder, har det godt nok været mest ned.. Flyttede til en ny by, nyt studie, efterlod alt det jeg kendte, alle mine venner, ingen bolig før oktober, kæresten slog op, og min økonomi er elendig. – så har virkelig haft brug for at gøre gode ting for mig selv, men når økonomien allerede ramler, så er det lidt svært… Derfor håber jeg på at vinde den her lækre giveaway! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville elske at vinde gavekortet. Jeg har for 3 måneder siden fået en slem ankelforstuvning, hvilket har gjort at jeg ikke har kunne foretage mig særligt meget – og slet ikke arbejde. Så har derfor ikke haft nogen form for indtægt de sidste mange måneder, og der er derfor ikke plads til at kunne forkæle mig selv med smukke ting som dette. At vinde ville helt sikkert gøre mig super glad og give et kæmpe smil på mine læber, nu hvor alting er lidt øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min søster skal ud og backpacke i et halvt år fra slutningen af december af. Jeg har endnu ikke købt en julegave, men tænker at det kunne være det bedste, hvis hun derudover også kunne få et smykke med, så hun altid har mig på “kroppen” på hendes rejse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  ej hvor fedt! jeg vil egentlig bare gerne vinde, fordi jeg elsker smykker (og mange af dem). jeg har flere år prioriteret at købe ringe, men kunne så godt tænke mig at investere i et fine par hoops i sterling sølv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg ville elske at vinde, fordi jeg selv er smadder dårlig til at få investeret i smykker selvom, at jeg bruger dem hver eneste dag og nødigt vil undvære dem! Så sådan et fint gavekort ville bestemt falde i god jord 🙂 Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg vil gerne vinde fordi at jeg er din største fan!☃️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Clausen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde gavekortet, så jeg kan bruge dem på nogle fine ringe, og så jeg har nogle flere at vælge imellem, da jeg for tiden kun har to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Melgaard

  WHAT en sej konkurrence! Jeg er flyttet til Holland for at studere, og er derfor ikke så meget hjemme i DK hos venner og familie. Min veninde er lige kommet ud af et langvarigt forhold, og det smerter ikke at kunne være der fysisk for hende. Derfor er det ikke mig der skal forkæles, med den her flotte præmie du har sat på højkant, men i stedet min søde veninde <3 Hun fortjener lidt ekstra godt i den her tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Háfjall

  Altid godt med nye smykker, kigger helt klart forbi butikken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma Spies

  Kære alle,
  Mange tak for jeres deltagelse! Vinderen blev Katrine Damsgaard Sørensen – jeg har sendt dig en mail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my christmas wishes