ASOS & BOOZT BLACK FRIDAY

En italiensk perle i hjertet af København

img_9273 img_9271 untitled img_9283 img_9264 img_9279 img_9276

Som jeg fortalte HER, var jeg d. 30 september med min dejlige veninde Annasofia inde og besøge Mother Wine – da det jo var lige inden jeg brækkede benet, kommer denne anbefaling først nu! Mother Wine er Mothers lillesøster og jeg er jo kæmpe fan af Mother, så mine forventninger var høje. Vi var blevet inviteret ind for at prøve deres “Aperitivo alla Milanese”, i den skønne vinshop/vinbar ved Gammel Mønt.

Som I nok ved elsker jeg alt italiensk og især det at det hele er hyggeligt, intimt og spontant – så deres aperitivo koncept torsdag, fredag, og lørdag var jeg helt med på! Konceptet lyder på, at du fra kl. 17 af kan komme ind og få en buffet med lækre italienske retter samt et glas vin til 125,-. Du kan også bare snuppe et glas vin til enten 55, 75 eller 95 kr og så giver de en snack på husets regning. Det er altså lige mig! Vi fik inden da også lov til at smage, jeg ved ikke hvor mange af deres vine, og der var altså ikke en finger at sætte. Jeg er ikke blevet betalt for dette indlæg, men jeg er bundærligt vild med stedet og konceptet, så jeg kunne ikke lade være med at fortælle jer om det! Det er helt klart at sted jeg kommer forbi igen når jeg ikke ligger med brækket ben. Ser det ikke hyggeligt ud?! Jeg synes helt klart at stedet fortjener at flere kender til det, så hvis du er til god italiensk mad, vin og hygge så synes jeg du skal tage et smut forbi 😉

Har I hørt om Mother Wine før?

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS & BOOZT BLACK FRIDAY