UPDATE: hvordan står det til?

outfit from riiiight before i broke my leg

img_4918 img_4904
downloads20

Jacket Mango, Sweater HERE, skirt HERE, boots HERE, bag Alexander Wang.

Et par timer inden jeg faldt og brækkede benet, mødtes jeg med Annasofia, fordi vi skulle ind og drikke vin og spise god mad hos Mother Wine (mere om det i et andet indlæg). Inden da skød vi lidt outfitbilleder som jeg egentlig bare synes er lidt surrealistiske at kigge på. Det er så vildt hvordan ens liv bare kan ændre sig drastisk på ingen tid. Jeg var iført 3 items jeg havde købt i Zara dagen inden, inklusiv de støvler som jeg ALDRIG tør hoppe i igen haha!! Og jeg er lidt bange på vegne alle de mennesker, der fremover vil købe dem… Altså jeg vil ikke anbefale jer at købe dem, men jeg har alligevel linket til dem… Jeg tror de er farlige fordi at der ingen støtte er omkring anklen – men flotte er de – og billige 🙁 R.I.P til mine støvler <3

Hvad synes I ellers om outfittet? 

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE: hvordan står det til?