best of 2016: outfits

2016 you’ve been one hell of a ride

2016 har været noget af en rutschebanetur for mig – mit 2016 startede egentlig ud rigtig dejligt – bloggen var der ikke så meget gang i, men jeg fejrede nytår med de skønneste mennesker, og havde en virkelig dejlig aften…

Et par uger efter fejrede jeg 17-års-fødselsdag (hint: JEG ER 18 LIGE OM LIDT!!!) og ellers har jeg i 2016….

berlin4_zpsjn88krns

… været på den sjoveste tur til Berlin med min skønne klasse – I kan læse mere om turen HER

img_3563-2

… været til Bloggers Delights 5 års fødselsdag – mere om det HER

img_4306 img_4247

Fået lavet splinternyt værelse – se min roomtour HER.

image-1

Været til Galla på Langeliniepavillionen

img_4552 img_7344

…været til Copenhagen Fashion Week

img_6828 img_6879-001

Haft den sjoveste tur på Bakken med gode veninder – mere om den her

img_3810

…været til Distortion

img_6550 img_6538

…været til spændende blog-events

img_0113 sommerferie16-001-1

Været på ferie i Malaga med Jasmins familie <3 – mere om det her

img_5517 img_5442 img_5307

…været på Roskilde for første gang!

naked-grouse1-001

Processed with VSCO with m5 preset

…drukket lækre drinks

img_2529

…skrevet et indlæg med tips til skolegang som I var meget begejstrede for!

giphy-1

… skrevet et indlæg med do’s and don’ts til 1.G – som I også var begejstrede for!

downloads18 downloads19-1

…og ja, selvfølgelig så nåede 2016 også dertil hvor jeg brækkede mit skinneben så voldsomt, at jeg endnu tre måneder efter stadig er på krykker det meste af tiden og kæmper hver dag for at få benet tilbage på rette spor.

img_9747

… holdt jul med min skønne familie!

Alt i alt startede året jo fremragende ud; jeg havde det generelt rigtig godt og selvom bloggen ikke var helt i gear, var humøret det. Der skete ikke banebrydende ting i mit liv, men jeg nød at tage alting en dag ad gangen. Efter sommeferien gik alting dog rigtig godt – jeg fik bloggen tilbage på rette spor, jeg var begyndt at træne intenst og spise sundt og varieret, jeg gik ikke nær så meget i byen, jeg havde stor motivation til skolen – og oveni alt dette kommer mit livs nok største udfordring, nemlig at jeg brækker benet. Det tager stadig, 3 måneder efter, meget på mig psykisk og i ugen inden ferien tog jeg hjem hver dag efter skole og lagde mig til at sove. Det er sgu ikke sjovt at være ekskluderet fra alt det 2.G ellers burde bestå af; fest og farver, og så samtidig føle at alt fra lektier til cafeaftaler er en kamp, fordi det gør ondt bare at rejse sig op. Men med de rette sko på og den rette indstilling er nogle dage meget bedre end andre, og jeg håååber at mit ben er på min side i aften! Det har været et utroligt lærerigt år, hvor jeg har ændret mig og fået sat livet i perspektiv. Jeg håber på at mit 2017 vil blive bedre end mit 2016 – det bliver i hvert fald ikke svært at overgå min slutning på 2016 hahah. Og så håber jeg, at jeg i 2017 kan se tilbage på år 2016 og sige, jeg klarede den sgu – at jeg i 2017 kan løbe, feste og være mig igen. Jeg glæder mig og jeg glæder mig til at bloggen også skal shine i 2017 – og så håber jeg I får den dejligste aften, i aften!

Tak fordi I endnu et år læser med – det betyder uendelig meget.

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

best of 2016: outfits