Merry Christmas

christmas eve 2016

img_9728 img_9747 img_9772 img_9783 img_9803 img_9821 img_9791img_9862

Glædelig 1. juledag! Jeg håber I alle havde den dejligste aften i går – det havde jeg i hvert fald. Lige nu skriver jeg fra min nye MacBook(!!!) som jeg var så heldig at få i går som en kombineret jule- og 18-årsfødselsdagsgave. Den MacBook jeg havde før havde holdt ud i 4 år, så den var virkelig langsom og uudholdelig. Derfor er det (mildt sagt) virkelig en fornøjelse at skrive fra denne af. Jeg glæder mig virkelig til at kunne lave blogindlæg til jer på denne computer fordi at alting ikke vil tage en evighed haha. Vil I have et indlæg med de resterende julegaver? Og hvad har I selv fået i julegave? <3

I dag har vi bare slappet fuldstændig af og spist rester! Nok det bedste ved at holde julen hjemme 😉

xx, Alma

12 kommentarer

 • Anna

  Vil gerne se julegaver! 🙂
  Jeg fik rullekraver, en halskæde, satin-nattøj mm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B

  Vil meget gerne se resten af gaverne:-) Dejligt med ny macbook

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor ser det mega hyggeligt ud!!
  Jeg har fået en festival-billet, tøj, parfume, et vedhæng, hudpleje og makeup mm:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vil meget gerne se resten af dine gaver! Jeg selv har fået et bord fra hay og smykker og en masse andre lækre ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vil også gerne se flere gaver! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Århh det ser smadder hyggeligt ud! Hvor er Liva bare blevet moden at se på med pandehår! Klæder hende super godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er du sød, det er hun så glad for, at du siger! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas