NEW IN - PÅ MAKEUPFRONTEN

high-end wishes

Indeholder reklamelinks: Won Hundred Strik HER, Marlene Juhl Jørgensen Øreringe HER, Céline Solbriller HER, Won Hundred Støvler HER, Acne Tørklæde HER, Mads Nørgaard Bukser HER, Taske HER.

Helloo girls! I dag har jeg samlet lidt ønsker til jer, hvor prisklassen ikke er chanel-like men stadig over H&M og Zara standard. De items hvor man kan spare op uden at blive ruineret! Jeg tror jeg er ved at nå alderen, hvor der skal købes færre, dyrere ting, end en masse billige ting 😉 Jeg crusher virkelig meget på tasken og på den lækre strik fra Won Hundred. I kan jo evt sætte nogle af tingene på ønskelisten, og håbe at mor eller far vil bidrage til gaven i den højere ende! Håber I kan bruge overstående <3

xx, Alma

1 kommentar

  • Lea Flintholm

    Hej Alma, jeg har fulgt med i lidt over to år på bloggen nu og er så inspireret over hvordan en pige på min alder roller, som du gør! Jeg er imponeret over din klassiske stil og hvordan du har blevet ved med at blogge, trods din udveksling etc. Mange tak – you go girl!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN - PÅ MAKEUPFRONTEN