outfit from saturday

Merry Christmas

Hej mine søde!
Først og fremmest, rigtig glædelig jul! Denne december er for mit vedkommende gået alt for hurtigt, og jeg kan mærke at julestemningen ikke helt har ramt mig  – men d. 24 december kan det jo næsten ikke undgåes. Jeg elsker den gode stemning der er helt fra morgenstunden, og maden der kan duftes i hele huset. I aften kommer min farmor og farfar og besøger os i sommerhuset og så skal der ellers spises løs.

img_6442 downloads22-001
Der skal selvfølgelig også findes en vinder af min GHD giveaway – den heldige vinder af en tidlig julegave errrr:

Camilla Anna Mangor Agerbo – du må meget gerne sende mig en e-mail på alma.spies@hotmail.com med dit mobilnummer, adresse og fulde navn. Tillykke! <3 og tak til alle jer der deltog!

Jeg håber at I alle får den dejligste aften med familie, god mad og lækre gaver. xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit from saturday