screensavers #4

NEW IN – PÅ MAKEUPFRONTEN

img_5448 img_5449

Hej piger! Forleden modtog jeg lidt længeventet makeup, da det var blevet tid til en opdatering på dén front. Jeg har både bestilt nye ting, men også genbestilt mine favoritter. Da jeg for et år siden opdagede L.A. girl’s “pro conceal” blev jeg fuldstændig forelsket og jeg har siden da sværget til dén concealer haha. Jeg har farverne “natural” og “creamy beige”, da de passer til mig alt efter hvor meget tan jeg har. Endnu en beautyblender blev der også tilføjet til indkøbskurven, da jeg af hygiejniske grunde simpelthen ikke kunne få mig selv til at bruge min gamle længere – men heller ikke kan leve uden en! De er virkelig de bedste til at påføre concealer, foundation mm.

img_5451

Efter at have brugt min søsters liiidt for mange gange, fik jeg i løbet af black friday også bestilt denne nyx palette hjem. Der er både pudder, solpudder, og highlighter i, og alle fungerer så godt! Virkelig et godt køb, da den koster omkring 150(!).

img_5450
Lidt læbestifter blev det også til denne gang – igen fra NYX hvor jeg nu også har prøvet deres “matte” version. Jeg er en liiille smule ærgerlig over farverne, da de altid ser lidt anderledes ud på billederne end i virkeligheden, men det er jo den chance man tager – og de er heldigvis stadig super fine! Find dem her og her.img_5455

Fortsat god 2. søndag i advent! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

screensavers #4