high-end wishes

new lashes

Behandling sponsoreret af Lashes By VictoriaProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with b1 preset

Hej piger! Forleden var jeg efter flere måneder endelig forbi dygtige Victoria igen. (I kan læse om mine tidligere besøg her, her, her og her) At være uden eyelash extensions har i den grad vist mig hvor afhængig, jeg er blevet og hvor meget bedre jeg har det med mig selv, når jeg kan stå op med smukke vipper hehe. Jeg fik lavet de lækreste volume vipper, og det hjælper altså lidt på det hele midt i al det her brækket-ben-krykke-kaos, selvom det måske lyder tosset. Der er ikke mange tider tilbage inden nytår, så hvis I vil se ekstra lækre ud, så skynd jer ind og book tid her!
Senere i dag skal jeg til min gode veninde Frederikkes 18-års middag, hvilket jeg glæder mig til selvom jeg endnuuu ikke kan feste helt som ønsket! Håber I har en dejlig weekend – i morgen kommer der en mega lækker advents-giveaway så husk at kigge forbi bloggen <3

xx, Almavi

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

high-end wishes