2016 you've been one hell of a ride

new year = new wardrobe

Sponsoreret af ASOS

collage

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER.

Det nye år er lige om hjørnet, og det kan egentlig kun være endnu en god grund til fornyelse i garderoben! Ydermere er der jo KÆMPE udsalg lige nu, der gør det endnu sværere at holde nallerne fra de lækre items hos ASOS. Fx er hele 9 ud 12 ting på overstående collage på tilbud – og de er ikke små af slagsen… Jeg er virkelig fristet til at klikke 1, 5 og 9 hjem – 10, 11 og 12 må jeg holde mig fra indtil benet er mere stabilt (kæmpe øv)… Har I nogle yndlings imellem overstående items? <3

I aften skal jeg fejre nytår med 7 skønne veninder i selskab af sushi og drinks i lange baner. Det bliver godt! Derefter må jeg se hvad mit ben lige kan holde til haha. Hvad skal I? <3

RIGTIG GODT NYTÅR! Jeg håber I får en dejlig, dejlig aften – tusinde tak for endnu et år :*

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 you've been one hell of a ride