my birthday brunch

brooches?!

ikke-navngivet-1

Pilgrim brocher HER & HER, Margurit Broche HER, Hosbjerg Broche HER, Tiffanys broche HER, Chanel broche HER.

Jeg har fået mig en lille forkærlighed for brocher – smykket, der for det meste bliver forbundet med ældre, pæne damer, men som jeg alligevel er blevet helt vild med. Jeg er ikke alene om det, men jeg synes nu heller ikke, de er set såååå meget i gadebilledet – endnu! Men Hosbjerg, H&M og Pilgrim er på banen med nogle seje nogen, der på ingen måde giver “fin, ældre dame” associationer. Jeg synes virkelig, de kan pifte en trøje, jakke eller top op, lidt ligesom de hvide t-shirts med den lille detalje ved brystet, som er blevet utroligt populær. Og så ser det så fint ud, hvis brochen matcher ens smykker, bælte, taske eller andre accessories! Selv har jeg netop erhvervet mig dén her fra Hosbjerg. Hvad synes I om trenden?

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my birthday brunch