today's outfit

in 2017 I wanna buy…

rigtig

Jeg er blevet inspireret af mine kollegaer i blogland, til at lave en collage over hvad jeg gerne vil købe i 2017 – jeg synes det er en vildt fin idé og god at have i baghovedet, når man svinger kortet til fordel for impulskøbene.

Først og fremmest vil jeg i 2017 gerne rejse så meget som muligt! Jeg har planlagte rejser i vinterferien, påskeferien og sommerferien so far, så jeg håber alt går som planlagt! Derudover er min iPhone ved at være 4 år gammel, og jeg vil gøre mit bedste for at spare op til 7+’eren, der skulle tage sindssyge billeder. Sko og smykker er jo også altid et ønske, og jeg er lige faldet over disse fra Ganni, som jeg synes er vildt flotte – øreringene og halskæden har jeg haft kig på lidt længere, men øreringen er nok lidt mere sandsynlig med prisforskellen imente! Taskerne fra Limi og Rough Studios, som jeg før har nævnt på bloggen, står også højt på ønskelisten. Ikke nogen chaneltasker til mig i år 😉

Hvad har I af ønsker for året? I dag har jeg brugt dagen på rigshospitalet, da lægerne tror, at jeg måske også har et brud i anklen – og dermed skal opereres igen… Så jeg er blevet MR scannet, hvilket vil sige at jeg har skulle ligge stille i et rør i over en time – tro mig, det er svært hahah!! Nå, men jeg krydser fingre for, at de ikke finder noget på scanningen… Fortsat god søndag!

xx, Alma

4 kommentarer

 • Jeg prøver også at spare op til en ny Iphone, et canon kamera og nye sko! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lækre sager! Plejer også altid at lave moodboards og collager med ting, jeg godt kunne tænkte mig for netop at undgå impulskøbene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Vildt god idé jo – burde jeg også selv gøre oftere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

today's outfit