today i wanna wear...

“instagram”-shops that need more attention

instagram-shops

I dag skal det handle om en håndfuld dygtige, seje og inspirerende mennesker! Jeg kender ikke historien bag alle overstående brands, men vi kender vel alle dé designere, der starter op på instagram, promoter sig dér og måske efterfølgende udvikler en webshop. Jeg må erkende, at jeg ikke ved, om det er sådan alle disse shops er kommet til verden – og jeg vil helst ikke fornærme nogen ved at kalde dem for en instagram shop – men det er i hvert fald via instagram, at jeg er faldet over dem! Jeg synes det er SÅ sejt, og jeg er vild med alle overstående brands og håber, at de får sig masser af succes og opmærksomhed, som tiden går. Nogle af overstående har jeg fulgt længe, mens der er andre jeg netop har fundet, og jeg synes det er så spændende at følge processen og udviklingen. Jeg giver al min respekt til folk, der starter op helt fra bunden, og skaber noget kreativt – så det vil jeg hellere end gerne bakke op om! Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg også håber en dag at kunne skabe noget jeg kan holde i hånden – og ikke kun læse på nettet 😉

Kender I til nogle af overstående? Eller har I andre, jeg og andre burde kende til?

xx, Alma

2 kommentarer

 • S

  Mega fedt med sådan et indlæg! Kunne det evt blive til en serie? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Dejligt at høre! Dét kan godt være – skal se om jeg kan opspore flere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

today i wanna wear...