outfit featuring new hair

my 18 years birthday

img_7400ddd dd img_7321 ikke-navngivet-1

I forgårs, d. 10. januar fyldte jeg endelig de længe ventede 18 år! Det blev fejret på bedste vis med skønne veninder efter skole på Mad&Kaffe (se lige de dér pomfritter!!?) og senere middag på Steak Royal med min familie. På fredag var planen egentlig pigemiddag og byen, men sådan går det desværre ikke helt med et brækket ben… Derimod tager jeg ud og spise med et par veninder og holder familie brunch søndag. Så fejring er der alligevel nok af! Jeg synes, det er helt mærkeligt at tænke på mig selv som 18-årig, men selvfølgelig også en stor lettelse; ikke flere id der skal lånes, forældre der skal ind over alting, og stemmebokse der åbnes! Ah hvor er det rart.

Håber I har en dejlig dag – lægger et outfit op fra aftenen senere <3

xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit featuring new hair