my favorite tv shows

my christmas presents

Indeholder reklamelinks

img_9922
 Laura Mercier Pudder HER, Smashbox primer HERimg_9930 Anni Lu øreringe HERimg_9940 Jane Kønig ørering HERimg_9958-5

Der lod til at være stemning for et indlæg med mine julegaver, så det får I selvfølgelig! Jeg har været så heldig både at få lækre ting på makeup & smykke fronten – og så selvfølgelig elektronikfronten (!!!) jeg er SÅ glad for min computer, I forstår det slet ikke hahhaah. Jeg har længe hørt folk forgude Laura Mericer pudderen, så jeg besluttede mig for at ønske mig den i julegave – jeg synes bare, at den giver utroligt meget flashback, selvom den netop er kendt for ikke at gøre dette?! Sig lige til hvis I ved hvad jeg gør forkert!

De tre øreringe jeg fik passer så fint sammen, så det er jo endnu et plus. Alt i alt er jeg super glad for mine gaver! I dag skal jeg klippes og der skal virkelig ske noget med de lange lokker.. Så stay tuned!

xx, Alma

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my favorite tv shows