winter wanties

outfit from yesterday

Sponsoreret af ASOS
img_0015
 img_0022 jjikke-navngivet-2

Reklame links: Nederdel HER, Skjorte HER, Sko HER.

I går holdte jeg den hyggeligste fødselsdags brunch for familie og lidt venner, og inden da fik jeg skudt lidt outfitbilleder til jer. Jeg var iført nye items fra Hosbjerg og ASOS, og især nederdelen er jeg blevet virkelig glad for – hvergang jeg har haft den på har den fået komplimenter! Den ligner virkelig ægte læder på trods af den billige pris. Jeg tænkte også det var på tide med en lille update omkring benet! Jeg kan nu endelig gå rundt uden krykker, men dog i begrænsede mængder, da jeg stadig får hurtigt ondt. Så jeg kører stadig på med fysioterapi, men det er en sindssyg lettelse at kunne droppe krykkerne!

Kan I lide outfittet? <3

xx, Alma

2 kommentarer

 • laura B. Nielsen

  Hvor er den der “happy birthday” guirlande fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   De er desværre et par år gamle, og er købt på nettet så jeg kan ikke huske siden… Men på pakken står der “Multilingual – Make your own banner”, så hvis du googler kan du muligvis finde dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

winter wanties