asos saved items

sunday moodboard

ikke-navngivet-2

Weekenden er (næsten) ovre os, og fra min side af, har det været en utroligt dejlig en af slagsen! Fredag havde jeg brætspil og øl aften med 7 dejlige damer, og igår nød jeg aftenen med min gode veninde Cecilie, hvor vi lavede middag og fik catchet op på hinandens liv. I dag står søndagen på afleveringer, men alt i alt har det været en weekend med gode veninder og mange grin. Jeg har ikke mange billeder fra weekenden, men i stedet kreerede jeg et lille moodboard, for at få et afbræk fra afleveringerne… Hav en fortsat dejlig søndag!

xx, Alma

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

asos saved items