galla dresses

today i wanna wear…

ikke-navngivet-1

Indeholder reklame links: 1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER.

Mit seneste bud på, hvad jeg rigtig godt kunne tænke mig at iføre mig pt! Jeg har de sorte bukser i blå, og de er simpelthen så comfy imens de stadig er lækre at se på – så et par i sorte skulle der måske investeres i… Udover det så er jeg simpelthen nøøødt til at få købt en Rough Studios Bandita taske – de er jo så smukke!

Hvad synes I om outfittet? xx, Alma

2 kommentarer

 • Lina

  Virkelig fede bukser, hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Vil sige de er helt normale, måske en smule til den mindre side! Jeg har dem i small 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

galla dresses