asos gift section

today’s outfit

img_7968img_7928ikke-navngivet-1 img_7967ikke-navngivet-ss1

Indeholder reklamelinks: Trøje H&M, Jakke HER, Jeans HER, Sko HER, Taske HER, Bælte HER, Broche HER, Solbriller (similar) HER

Da jeg stod op til at solen lyste ind ad mit vindue, kunne jeg simpelthen ikke nænne at blive indenfor, så jeg tog min veninde Lea under armen og tog ind til byen og hyggede! Som I kan se, fik jeg hende også lokket til at tage lidt outfitbilleder 😉 Det er simpelthen så rart, at jeg endelig har mulighed for at gøre ting som tage ind til byen, eller blot bevæge mig rundt uden krykker hahah. Kan I lide outfittet? 

xx, Alma

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

asos gift section