screensavers #5

outfit and a little bit about CPHFW

jdjd   img_0148ss img_0149 img_0150

Indeholder reklamelinks: Trøje HER, Blazer (similar) HER, Jakke Uniqlo, Bukser HER, Sko Adidas Stan Smith, Broche HER, Solbriller HER, Taske HER, Øreringe HER.

Modeugen er skudt igang og derfor mødtes jeg i går med Charmaine, som var i KBH pga modeugen. Vi skød lidt billeder, hyggede og tog forbi altid søde Impression PR. Jeg har i år sagt nej til alle modeshows, pga jeg simpelthen ikke tror benet kan klare at gå rundt så længe og stresse frem og tilbage. Så jeg har valgt at tage det stille og roligt, hvilket nok også er for det bedste. Der kommer jo altid en ny modeuge! Anyways så skød vi lidt billeder, som I her kan se resultatet af!

Hvad synes I? <3

xx, Alma

4 kommentarer

 • silje

  Hej Alma, må jeg spørge hvordan bukserne kan sidde så fint på dig, når der står, at modellen er 173 og har en S på, og der går bukserne helt ned til jorden? 😅 Super fint outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jeg er 100 procent sikker på, at det er en fejl fra ASOS side og at hun enten har M eller L på! 🙂 For de sidder altså ret stramt og kort på mig, som er 164 haha (har dem i S). Tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad hedder den tykke jakke på billedet og hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det står også i indlægget, men den er fra Uniqlo 🙂 Ved ikke hvad den hedder…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

screensavers #5