today i wanna wear...

danmarks dygtigste vippetekniker!

Sponsoreret behandling

ja

Min dygtige vippetekniker Victoria vandt i weekenden endnu en danmarksmesterpris! Hun er nemlig blevet danmarksmester i lashart, hvorimod hun sidste år vandt førstepladsen i Single Lashes. SÅ sejt – man bliver lidt stolt af at gå hos en så dygtig vippetekniker! På billedet kan I se, de vipper jeg får lavet – volume lashes – ved lidt over en uge siden opfyldning. Jeg er så afhængig af at få lavet vipper, og det giver altid et selvtillidsboost ved hver opfyldning. Det giver bare lige dét der ekstra! I kan finde Victoria på instagram under @lashesbyvictoria, og ellers på hendes side HER. Hvis I vil læse mere om Victoria, og de vipper jeg får lavet, kan I tjekke indlæg her, her, her, her og her.

I dag skal jeg være sammen med Jasmin, hvor vi skal planlægge vores tur til Paris i påsken! Det bliver skønt. Hvad står jeres fredag på? <3

xx, Alma

2 kommentarer

 • Ofelia

  Hej Alma, tak for en super fin blog, som jeg med glæde følger med i. Jeg husker, at du i tidligere indlæg har snakket en smule om din skole og dine forventninger. Det kunne være super fedt, hvis du havde lyst til at dele dine tanker omkring presset, og hvordan du får tid til det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det kan godt være jeg laver et indlæg om det før eller senere!!<3 tak fordi du følger med. Er der bestemte ting du gerne vil vide?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

today i wanna wear...