asos saved items

& other stories shoplifter jewelry

otherother

Hej piger! I sidste uge faldt & Other Stories’ nyhedsbrev ind i min mailboks, og for en gangs skyld var det ikke tøjet, men smykkerne der fangede min opmærksomhed! & Other Stories har lavet et co-lab med kunstneren Shoplifter, som indeholder nogle, efter min mening, virkelig smukke og affordable smykker! Jeg er pt vild med smykker der er rustikke og asymetriske, men samtidig feminine; det lever disse klart op til! I går tog jeg ind til byen for at købe øreringene, som koster den nette sum af 150 kr. Jeg er vild med at de ikke er sååå store, men stadig for store til at man ikke kan undgå at lægge mærke til dem, hehe. I kan finde hele kollektionen HER.

I aften skal jeg ind hos Rossopomodoro for at lave det såkaldte #torsdagstakeover på deres instagram, som I måske har set andre bloggere/instagrammere lave før. Hvis ikke, så smut ind og følg dem og følg med i aftenens menu! Inden da skal jeg dog ud til skønne Victoria, som skal fikse mine vipper.

Hvad synes I om smykkerne? <3

Xx, Alma

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

asos saved items