sunday dreaming of... summer!

coffee break

jajajaj

Sponsoreret. Trenchcoat her, T-shirt her, Strik her, Taske her, Solbriller her

På trods af krykker og skinne fik jeg i går bevæget mig ud i aftenvarmenen! Og hold nu op, hvor var det lækkert – jeg havde ALT for meget tøj på. Jeg er ret heldig at værnedamsvej er i 5 minutters gå afstand fra mig, selv på krykker, men alle cafeer var simpelthen fyldt med glade mennesker pga. vejret, så vi købte en to-go kaffe og satte os ned i tullinsgade. Nogengange er det egentlig også meget hyggeligere! I dag var vejret jo endnu bedre, så jeg krydser fingre for, at det fortsætter! Så skønt jo. Jeg købte trenchcoaten lige inden jeg oprindeligt skulle til Paris, så lidt i sorg og overbevisning om, at det så mærkeligt ud med en længere jakke til den grimme skinne, tog jeg den først i brug nu. Men den er jo så fin og billig! 250 kr! Og den er stadig på lager 😉

Håber I har nydt solen godt og grundigt i dag! <3

xx, Alma

4 kommentarer

 • Silje

  Hvilken str har du den i, og hvor langt går den ned? Jeg er 163 høj, og mener vidst, at du er nogenlunde det samme? 😉 Jeg har kigget på den længe, men har været i tvivl om hvordan den så ud på, men den er jo SÅ fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Jaa, den er helt perfekt! Jeg har den i 34 og er også deromkring <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine solbriller er bare så fine! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sunday dreaming of... summer!