coffee break

envii statement t-shirts

ikke-navngivet-1

Popsicle her, Rider her, Fast her, Kiss Me Quick her

Jeg er netop faldet over Enviis gode udvalg af statement t-shirts, og tænkte derfor, at jeg lige ville dele dem med jer også. Jeg regner med at bestille popsicle t-shirten hjem i hvert fald, perfekt til sommer! Som I måske har set på instagram, har jeg nydt weekenden i mit sommerhus. Vi tog herop onsdag aften, og siden vejret har været så skønt, har det næsten følt som en lille uges ferie. Næste uge kommer til at gå med at læse op til tysk eksamen og 3x årsprøver, så jeg vil nyde min sidste “fridag”!

Hvad synes I om de forskellige t-shirts?

xx, Alma

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

coffee break