current wishlist

screensavers #6

befunky-collage1 befunky-collage9 befunky-collage11 befunky-collage111

Forleden blev jeg spurgt om jeg ikke kunne lave nogle flere screensavers – og det vil jeg selvfølgelig gerne! Så her er endnu en omgang! Alle billederne er fra tumblr og collagerne er lavet hos BeFunky. I kan se alle forrige screensavers HER, HERHER, HER, og HER. Husk at klikke og gøre billedet stort, før I gemmer!

Mine dage går ikke med meget andet end genoptræning, og jeg er nu gået fra at kunne bøje benet/knæet 50 grader til 100 grader på lidt under 2 uger, så fremad går det! Det er så underligt, hvordan ens ben bare kan gå fra at være fuldtfungerende til ikke at kunne noget så simpelt som at blive bøjet… Så 500 gange om dagen skal jeg bøje benet frem og tilbage haha… Plus de 1000 andre øvelser 😉

Kan I lide de forskellige baggrunde? :*

xx, Alma

4 kommentarer

 • Iben

  Ejj jeg sad seriøst i dag og tænkte på, om du ikke snart lavede sådan et indlæg igen! Bruger altid dine screensavers <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ih hvor dejligt at høre! Det skal jeg nok blive ved med, når jeg får kommentarer som disse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg elsker virkelig de her indlæg – så inspirerende. Elsker baggrunde der ikke er kedelige haha <3 Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve at lave dem selv. Du har skrevet at du laver dem på BeFunky, men hvilken metode bruger du derinde? Collage? Eller en anden slags :))

  Tusind tak for et dejligt indlæg :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jeg så glad for at høre!
   Ja jeg laver dem under collage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

current wishlist