the perfect bag trio

moodboard

jiojaks

Som det nok kan fornemmes, er jeg MEGET klar på ferie og er i fuld gang med at pakke kufferten… Ih hvor jeg glæder mig!! Jeg føler ikke rigtig, jeg har så meget at fortælle jer for tiden haha, jeg laver nærmest ikke andet end at shoppe, mødes med veninder, tælle ned til ferie og selvfølgelig arbejde på mit ben (kan nu bøje benet 133 grader ifht for 3 uger siden, hvor tallet lød 96 grader – de små, men faktisk meget betydelige ting hahah!) I dag har jeg dog fået fikset negle, og i morgen skal jeg lige forbi skønne Victoria og have opfyldt vipperne, og så er jeg ferieklar! Jeg glæder mig til at opdatere jer fra skønne Patmos!

xx, Alma

2 kommentarer

 • Amalie

  Åh Alma, hvor er det dejligt med fremskridt ift knæet. Nedturene er mange når man har knæproblemer, så sejrene betyder uendeligt meget. Det er virkelig ikke nemt at være ung i en krop der ikke fungerer. Er selv lige blevet afvist til en jobsamtale i dag pga en snarlig operation i knæet, der gør at jeg ikke kan arbejde i en kortere periode. ØV, hvor er jeg træt af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Åh det gør mig virkelig ked af det at høre!! For ja, det er fandme så svært og uretfærdigt. Jeg føler med dig. Glæder mig selv til, at jeg kan bevæge mig nok til at kunne være i arbejde! Al held og lykke med operationen og genoptræningen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the perfect bag trio