NIKE WOVEN ROSHERUN

CURRENT FAV-SHIRT

 photo IMG_7808_zps145c9146.png
 photo IMG_7812_zps923fa12e.png photo IMG_7803_zpsd8f354a7.png photo IMG_7817_zps2cd29d25.pngHey ladies!

Jeg tænkte jeg lige ville tage et smut forbi bloggen og vise jer DENNE (jeg kan dog se, at den lige nu er udsolgt) skønne top, som jeg for lidt tid siden modtog. Det er en croptop, men i og med at den har striber, synes jeg at den bliver sødere at se på, og ikke nær så vulgær som mange croptops kan blive. Er den ikke fin?!

Der er ikke den store tid til lækre outfitbilleder for tiden, når der HVER dag skal læses op… puha. Jeg troede faktisk læseferien ville blive afslappet, men når du kun har halve dage pga. arbejde, bloggen og der så også lige er 3 fødselsdage og tandlæge tider der skal passes, bliver det sgu lidt klemt! Jeg håber, at I derfor kan forstå, at bloggen måske vil have sine ups and downs ind til d. 19, hvor jeg er færdig(!!!). I dag var jeg dog oppe i mundtlig engelsk, hvilket gik rigtig godt; ét styks 12 tal til mig. Wuhuuuu! Den næste afgangsprøve er dansk mundtlig d. 12, hvilket jeg er reeet så meget bagud med, så selvom jeg er DØDtræt, må jeg simpelthen få lavet lidt på det nu.

Kys til jer!

 

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

10 kommentarer

 • Olivia J

  Ej hvor er den crop top fed! Hvor har du købt den henne? 🙂

  Tillykke med dit 12-tal. Jeg var selv oppe i mundtlig engelsk i går og fik også hevet et 12-tal hjem. Kan det blive bedre? 😉 Held & lykke med resten af dine eksaminer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Tryk på “DENNE” 🙂

   Tusind tak, og i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det er helt fint angående blogningen. Det har jeg selvfølgelig respekt for! 🙂
  Jeg tænkte om du måske vil vise toppen i et outfit på et tidspunkt. Vil rigtigt gerne se hvordan den sidder?
  Tillykke med 12-tallet!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med dit 12 tal!!!

  Var selv oppe i engelsk i går, scorede dog ikke ligeså højt som dig, men er ganske tilfreds. Ikke stress for meget! der er mange dage til den 12! selv tager jeg lige dansk på fredag, så spørg lige om der er pres på! hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin blog du har ! Har du lyst til at vinde to lækre Chanel neglelakker i de fineste sommerfarver? Så kig forbi vores give-away her: http://girlsontherun.dk/?p=207
  Hilsen Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Grøn-Nielsen

  Hej Alma
  Elsker dine indlæg, og finder dem meget inspirerrende!!
  – Er Sheinside en sikker hjemmeside, og kommer der told på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ja det er den – og det kan du godt risikere, ja 🙂
   Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, dør lige lidt af misundelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE WOVEN ROSHERUN