SPONTANEOUS TRIP TO...

LET’S KILL THOSE ABS…

Til dem der har hængt ved mig længe, ved I at jeg elsker Casseys (blogilates) videoer! Jeg fik en mail fra hende om denne video igår, og jeg MÅTTE bare dele den med jer… Min mave brænder seriøst. Go kill those abs!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

9 kommentarer

 • Er selv kæmpe fan af hende! Selvom jeg tror jeg skal dø hver gang, får hun mig alligevel til at presse mig selv til det yderste. Og så har mandet fantastisk bagefter :))
  Xx Moniquemaries.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Jeg ved ikke hvor meget du varierer dine øvelser, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at hvis du træner mave, er det vigtigt også at træne ligeså meget ryg, for ellers kan man risikere at få en slags ‘pukkel ryg’, fordi man er stærkere i maven, og det samme er omvendt – men jeg ved selvfølgelig ikke, om du i forvejen var klar over det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Jeg ved ikke hvor meget du varierer dine øvelser, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at hvis du træner mave, er det vigtigt også at træne ligeså meget ryg, for ellers kan man risikere at få en slags ‘pukkel ryg’, fordi man er stærkere i maven, og det samme er omvendt – men jeg ved selvfølgelig ikke, om du i forvejen var klar over det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Jeg ved ikke hvor meget du varierer dine øvelser, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at hvis du træner mave, er det vigtigt også at træne ligeså meget ryg, for ellers kan man risikere at få en slags ‘pukkel ryg’, fordi man er stærkere i maven, og det samme er omvendt – men jeg ved selvfølgelig ikke, om du i forvejen var klar over det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også hendes videoer, men nu hvor jeg går til fitness, bruger jeg ikke hendes videoer så tit mere. Men hun er simpelthen så motiverende 🙂

  http://olineama.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bernadette

  Følger også selv Cassey, hun er en fantastisk kvinde.
  Ville egentlig bare spørge, om du har prøvet at følge hendes træningskalender? Og hvordan det så gik?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPONTANEOUS TRIP TO...