CHICAGO THROUGH MY CAMERA

NORDEA-FONDEN x GAME

 photo XC_zpsb5717363.jpg photo IMG_6778_zps06d66196.jpg

Hej girlies! Jeg fik forleden øjenene op for Nordea-fondens nye projekt, der går ud på at have aktiviteter for unge efter skole, så som dans, streetbasket og parkour i hele landet – det er foreninger startet op af unge selv, men som Nordea-fonden donerer op til 100 millioner kroner til projekterne. Det fik mig til at føre paralleller til hvor meget sport unge amerikanere dyrker – hvilket vi danskere godt kunne lære noget af. På skoler i hele USA er der sportsgrene hver sæson – alt fra løb, til fodbold, til basket, til golf, til cheerleading. Og de ELSKER det og træner det hver dag efter skole!

 

Som I ved dyrkede jeg jo Cross Country (løb) i efteråret og det gav mig virkelig så mange gode minder, venner og oplevelser for livet – og hvor ville jeg dog ønske skolerne i Danmark havde samme principper. Derfor er jeg virkelig glad for, at projekter som disse bliver startet op – for se lige på de vedhæftede billeder – vi har det altså sjovt!

Det gode er at DU kan være med til at gøre en forskel! Hvilke projekter kunne du tænke dig at starte op?! Se videoen HER og fortæl mig dine forslag! <3

 photo XC1_zps1b81a2fe.jpg photo IMG_6784_zps14953310.jpg

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nordea-fonden 

2 kommentarer

  • Ano

    Må indrømme jeg synes det er lidt dårlig stil at du ikke rigtig fortæller os noget om at du er stoppet med at blogge eller du holdet pause eller hvad du gør imens du er i us

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

    tjener du egentligt stadig på din blog, nu da du meget sjældent blogger?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHICAGO THROUGH MY CAMERA