ONLINE TIP: FOREVER21

CPH HALF MARATHON

928967_1672335213001241_2141389740_n 11821741_168967690103525_171250933_n 11906223_758693607574834_733385667_n

 

Hvis I har fulgt med på instagram, har I nok set, at jeg i søndags gennemførte mit første halv marathon (21 km) (!!!) I har måske også lagt mærke til at alt det med løb, ikke er blevet særligt omtalt på bloggen, og ærligt talt ved jeg ikke helt hvorfor – det er som om det ikke helt har faldet mig ind at fortælle om? Men fortæl mig endelig hvis I vil have flere trænings etc. indlæg.

I hvert fald har jeg jo løbet en maaaassseee i USA og derfor ville jeg gerne blive ved, nu hvor jeg kom hjem. Derfor meldte min mor og jeg os til CPH Half Marathon og trænede til det i månederne efter jeg kom hjem. Vi løb 3 gange om ugen, og tog så længere og længere ture hver søndag. Desværre vrikkede min mor om på sin fod for et par uger siden, hvilket gjorde jeg pludselig skulle træne og løbe et halvmarathon ALENE?! Noget jeg slet ikke havde forberedt mig på, siden det jo var en ting mig og min mor havde det sjovt sammen om. Men no doubt, det var stadig SÅ fedt! Stemningen kan på ingen måde beskrives og det hele gik bare så godt. Jeg var virkelig glad gennem hele løbet og havde godt med energi, hvilket også havde noget at gøre med, at jeg bevidst løb med en “gruppe” (der løber 3 pacere foran én, som holder én bestemt pace) der løb langsommere end jeg normalt gør. Dette gjorde jeg egentlig fordi det var mit første halvmarathon, og jeg dermed bare skulle være sikker på at gennemføre uden at falde død om. Jeg løb på 2 timer og 2 minutter hvilket jeg egentlig er helt tilfreds med, men næste år vil jeg i hvert fald gerne cutte omkring 10 minutter af!

Er der nogle af jer der har løbet halv marathon eller lign – eller bare godt kan lide at løbe? Jeg kan SÅ varmt anbefale CPH Half Marathon og jeg glæder mig så meget til næste år!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

20 kommentarer

 • Amanda

  Det kunne være ret lækkert med nogle flere indlæg om løb. Jeg har selv tænkt meget på halvmarathon, så det kunne være rart med inspiration til træning:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at begynde at løbe – komme i god form og gennemføre et halvmarathon. Har du nogle ideer til, hvordan man kommer igang og hvordan er du kommet i så god form, osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg løb også mit første halvmarathon i søndag til CPH, i tiden 2.02 og for det ikke skal være løgn, håber jeg at skære 10min fra til næste år

  Nok om det, jeg elsker også at løbe det bare lige mig at kunne konkurrere og forbedre mig, hvor konkurrenten er mig selv og min viljestyrke går og leger med tanken om et helt Marathon måske allerede til næste år har du drømme om en hel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ej hvor er det sjovt, hahaha! Uha et helt marathon… Jeg tror måske det bliver liiige en tand for meget, men jeg har da tænkt på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sejt, tillykke!! Kommer USA svarrunden snart? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er det godt gået! :raising_hand: Når du har trænet op til det inden, hvad var så det længste du løb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg deler din passion for løb 100 %!

  Jeg løber selv i AGF, og træner dernede 3 gange om ugen. Vi træner godt nok mest op til 5km løb, og til stævner, hvor vi løber 1500m og 3000m, men selv elsker jeg også de længere distancer, og har også mange gange overvejet halvmarathon, da jeg flere gange har været oppe at løbe cirka 17 km. 🙂

  Jeg synes det er så fedt, at man bare konkurrerer mod sig selv, det giver virkelig noget!! Da jeg startede kunne jeg løbe 5 km på 23 minutter, nu er min rekord på 20.03. :))

  Super godt løbet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det lyder super fedt! Det er ligesom da jeg gik til XC i USA – der var det også træning til 5km løb!
   Jeg har det på helt samme måde. Det er da så flot at du har cuttet 3 minutter af!! Jeg kan kun lige komme under 25 hahah 😀
   Tusinde tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kunne du evt. lave et træningsindlæg? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Alma
  Vil du ikke snart lave et blogindlæg om dit udveklingsår i USA? Jeg tror vi er en del der er interseret i at få svar på nogle af vores mange spørgsmål;)
  Mange knus <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunnbrit

  Godt gået! Nu er jeg ikke lige løber selv, men det er dejligt at se at folk går op i noget sport <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Har du en kæreste enlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Rasmussen

  Det ville være så fedt at høre hvordan du trænede op! Vil super gerne selv begynde at løbe, så hvis du har et løbeprogram ville det være virkelig fedt. Og også bare træningsprogram/rutiner eller sådanne indlæg generelt. Ellers mega fedt at du er kommet hjem og stadig driver bloggen til ug. Den er virkelig inspirerende. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONLINE TIP: FOREVER21