NELLY CRAVINGS ATM

UPDATE PÅ 1.G

pics Som lovet, skal I selvfølgelig have et lille indlæg om den første tid på gym! Inklusiv en MASSE halvpinlige og meget useriøse billeder. Men i mellem alt det fine skal der jo også være plads til at i kan se igennem alle de opstillede billeder og få et lidt mere personligt indblik på mit liv.
For at opsummere er jeg startet på Rysensteen i 1.F, hvor vi er 31 elever. At starte på gym har jo selvfølgelig budt på ekstremt mange sociale arrangementer, hvilket man jo som helt ny, kun kan være glad for. Ifht. at starte på High School i USA er det jo (obvioulsy) meget nemmere at blive rystet sammen her. Selvom det selvfølgelig var lidt halvakavet og mærkeligt de første par dage, skal man jo også lige huske at alt godt tager tid! I hvert fald er det en RIGTIG god klasse, som jeg glæder mig til at tilbringe de næste tre år med <333

pics1

Her er en smuk blanding af hygge i kongens have, dyrehaven, bryggen, hjemme hos et par stykker fra klassen, kødbyen (HERRE LÆKKERT AT GÅ PÅ GYM LIGE I BYEN JO), introfest, skolen, frikvarter, introtur osv osv osv….

pics2Som billederne nok meget fint viser, er jeg jo super glad! Selvfølgelig er skolen nu lidt mere tung og timerne skal tages liiiidt mere seriøst – og så det jo ikke det fedeste at have fri 15:25 4 ud af 5 dage… Men så er det heldigt at det blot tager mig 5 min at komme til skole – nu hvor jeg hele mit liv har været vant til 20+min transport! Er I startet på gym?? Hvis ja, så fortæl da lige <3 og spørg endelig, hvis der er mere I vil vide/have uddybet!

Kys og kraaammm

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY CRAVINGS ATM