BUY MY STUFF

INTERIOR INSPIRATION

Desktop2

source // http://thecozyspace.tumblr.com/

A few weeks ago I decided that it was time to give my room a makeover! Ever since then, I have spent a looooot of time on various interior tumblr’s to get as much inspiration as possible. I have gathered some of my favorites which I hope will inspire you. What do you think? <3 xx

Jeg besluttede mig for et par uger siden for, at det altså var tid til at lave mit værelse om! Siden da har jeg brugt alt for meget tid på interior tumblr’s for at få masser af inspiration. Jeg har samlet lidt til jer, som jeg håber også kan inspirere jer. Hvad synes I? <3 xx

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUY MY STUFF