VINDER AF KILROY 5000 KR. REJSEGAVEKORT

STUDY STUDY STUDY

Som I ved, er jeg en pige med enormt store ambitioner og høje krav til mig selv i forhold til hvad jeg præsterer skolemæssigt. At starte i gymnasiet hvor (næsten) alle pludselig er på samme, hvis ikke højere niveau end en selv, var ærligt talt lidt af et wake up call for mig. Jeg havde været vant til at være omgivet (både i folkeskolen og i USA) af mange der var ret så ligeglade med hvad de fik i den ene eller anden opgave, og om de fik deltaget i timen eller ej, så det var tydeligt for mig at jeg skulle til at oppe mig og virkelig yde mit bedste!
Jeg har været så heldig at få hjælp til dette, da jeg er blevet tilbudt 5 x 2-timers privatundervisning fra en af My Academy‘s dygtige undervisere – som jeg selvfølgelig har takket ja til. Allerede før jeg startede i 1.G, vidste jeg, at jeg i tysk nok ville ligge bagud, da jeg ikke har haft det i USA og har haft alt for mange tysklærere i folkeskolen til at vi lærte noget – så dér jeg gik allerede og overvejede privatundervisning. Heldig som jeg var, blev det en realitet, og jeg havde igår min første tysk time!

Min underviser hedder Simone og studerer på Københavns Universitetet, samtidig med at hun igennem My Academy underviser i dansk og tysk – SÅ sød! Jeg har allerede fået vildt meget ud af mine første 120 minutter, og det gør simpelthen bare en kæmpe forskel at sidde alene med en lærer, fremfor et klasselokale med 25 elever, hvor der måske bliver gået lidt hurtigt over det man ikke forstår.

rggs

My Academy har over 2500 undervisere tilknyttet og der bliver fundet en der passer perfekt til dig, dit niveau, dine mål og dine behov! Selv hvis du ikke er tilfreds, kan du blot ringe til kontoret, og så bliver der fundet end ny. Du kan selv vælge om du vil undervises hjemme eller mødes et sted, som fx et bibliotek, og så tilbyder My Academy også SRP- og eksamensundervisning!

Selv er jeg allerede virkelig glad for My Academys undervisning og glæder mig til at blive mere sikker i sproget. Jeg skal nok opdatere jer! Har I erfaring eller ønske om at prøve privatundervisning? Hvad for et fag ville i vælge at få lektiehjælp i? <3 xx

Sponsoreret indlæg i samarbejde med My Academy 1/4

 photo Skaeligrmbillede2014-04-28kl223848_zps4fe54617.png

4 kommentarer

 • Matematikidioten

  Jeg fik hjælp i matematik A i 3.G. Jeg har altid været en tumpe til matematik, og der skal intet til at gøre mig rigtig ked af det i dette fag. Det er ikke så meget selve matematikken men mere min selvtillid, der skulle arbejdes med, og det fik man slet ikke i en klasse, hvor alle var tusinde gange bedre end én selv. Til min eksamen SKULLE jeg have 10 eller 12 i matematik skriftlig for at komme på mit drømmestudie (blandet med ambitiøs og stræber…), så derfor fik jeg kontakt med Mentor DK. Her fik jeg den bedste hjælpelærer nogensinde i matematik, som gav mig den nødvendige selvtillid og forklaring af matematikken til, at jeg kunne score et 12-tal i mat skriftlig. Jeg kan kun anbefale privatundervisning om det så er det ene eller andet firma. Her bliver der taget hånd om DIG, og det er DIG, der styrer slagets gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hvor er det godt at høre! Er også virkelig glad for at jeg fik det tilbudt, for det er klart noget jeg vil fortsætte med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvilken app bruger du til dine collager? :*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF KILROY 5000 KR. REJSEGAVEKORT