INTERIOR WISHES ATM

STUDYING WITH MY ACADEMY

Hej tøser! Så er det tid til, at jeg igen skal fortælle jer lidt om min privatundervisning i samarbejde med My Academy! I kan læse mit første indlæg HER <3

Nu har jeg haft 3 undervisningslektioner, og er kun blevet mere og mere glad for det, for hver gang der er gået. Nu har jeg jo tysk, som er et fag, hvor man hurtigt kan mærke, om det går fremad- og det kan jeg skrive under på, at det gør! Det er virkelig anderledes at sidde som den eneste elev med en lærer “helt for sig selv”. Der bliver fokuseret på ens egne svagheder, og ikke hele klassen som helhed. For mig handler det mest om, at jeg kan spørge igen og igen, hvis der er noget jeg er i tvivl om eller ikke forstår. Der er sikkert mange der kan relatere til, at man jo ikke vil virke dum i klasselokalet, og jeg bliver fx bange for at det vil påvirke mine karakterer. Med en lærer der ikke skal bedømme dig, føler du selvfølgelig ikke et pres på samme måde, og kan pludselig få hjælp til alt hvad du ikke forstår og normalt ikke ville spørge om.
IMG_9382

Til mine timer har det varieret meget, hvad vi har lavet! Vi har fx haft en lektion, hvor vi havde rigtig meget fokus på én ting som jeg fandt svær, og andre lektioner hvor vi gennemgik en masse forskellige mindre ting – fx mine lektier, prøver jeg havde fået tilbage og andre små-øvelser, der er gode til at friske op. IMG_9384 3

I alt er jeg virkelig tilfreds og glad for undervisningen. Det er bare fedt at sidde insentivt og fokusere på at blive bedre, for derefter at føle man har lært en masse, blot på et par timer. Af hvad jeg nu har oplevet, kan jeg virkelig kun rose og anbefale My Academy! Heldigvis har jeg stadig et par lektioner tilbage og jeg kan også afsløre, at der snart vil komme en konkurrence hvor I selv kan vinde lektioner…! 😉 <3

Hvad tænker I? og har I lagt mærke til noget nyt på bloggen? xx

Sponsoreret indlæg 2/4 i samarbejde med My Academy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR WISHES ATM