STUDYING WITH MY ACADEMY

VIND MY ACADEMY UNDERVISNING

Som jeg for et par dage siden fortalte, kan I nu vinde undervisning fra My Academy! <3 Det drejer sig som et klippekort, der giver dig 5×2 timers undervisning (det samme jeg har) – hvilket har en værdi af 3.900 kr.!

Som I allerede ved, er jeg jo så glad for at have fået muligheden og kan kun anbefale det til alle! Det hjælper og udvikler dig virkelig. I kan læse om min undervisning HER og HER.

For at deltage skal I kommentere, hvad I ville bruge lektiehjælpen til, og hvilken uddannelse I er i gang med lige nu (folkeskole, STX/HTX/HF/HHX/VUC eller SRP/eksamenshjælp) OBS: tilbydes kun i postnumrene 0-4000. 

Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer – HELD OG LYKKE <3

//sponsoreret indlæg 3/4 i samarbejde med My Academy

 

44 kommentarer

 • Maria

  Jeg er i gang med en 10. klasse lige nu. Jeg ville bruge min ekstraundervisning på, at gøre mig klar til STX næste år. De fag jeg vil øve mig i ville være tysk og dansk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  Jeg går på HF og skal snart til at skrive SSO (det samme som SRP) og det ville da være lækkert at få tips og tricks dertil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sand

  Jeg går i 1.g på STX i 4000 Roskilde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er i gang med HHX på første år 🙂
  Jeg ville bruge timerne til, at blive styrket i engelsk og dansk. Det ville give mig en stor hjælp:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Andersen

  Jeg er i gang med STX. Jeg har ret svært ved matematik og biologi, så det er de fag jeg ville fokusere på, det kunne være mega lækkert med et lille skub, eftersom jeg ikke føler jeg får noget ud af timerne pt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Klevenhaus

  Jeg går i 2.g (STX). Jeg har tysk på B-niveau og afslutter det derfor i år, men jeg synes ikke får nok ud af undervisningen og synes ikke min lærer er så god. Så derfor ville det være rart at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Broegaard

  Jeg er igang med en STX uddanelse på 2. år! Jeg har linjefagene matematik, idræt og biologi. Jeg vil bruge undervisningen til at blive bedre til matematik, da jeg afslutter det i år, og ærlig talt ikke er helt klar til det. Det kunne være en super fed konkurrence at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er startet på STX her efter sommerferien, og kan godt mærke at gymnasiet er noget andet. Jeg ville derfor bruge timerne på matematik eller fysik, da jeg føler jeg godt kunne bruge noget der:-) Det ville hjælpe meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg går i 2.g på en STX uddannelse i København og ville elske at benytte gavekortet til at lidt hjælp i matematik, da jeg skal afslutte det i år! Det ville være utrolig rart :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Osmund Simonsen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge timerne på fransk og matematik. Det er de fag jeg har det sværest i. Jeg går i 9. Klasse og det ville derfor være en stor hjælp til starten i gymnasiet (STX) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg går i folkeskolen, 8 kl. Jeg har ret svært ved matematik og de naturfaglige fag, så jeg ville blive så glad, hvis jeg kunne få noget lektiehjælp. Kærlig hilsen Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingeborg

  Jeg går i 9. klasse og skal ligesom du har været et år til USA efter sommeren 😉 Jeg har ret svært ved matematik og fysik/kemi og derfor ville det være super dejligt at få noget hjælp til dem. Jeg har prøvet at lede efter lektiehjælp overalt og derfor vil jeg blive utrolig glad hvis du vælger mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg går pt. i 3.g og ville bruge timerne til at få styrket mit engelske sprog mine endelige eksaminer om et halvt års tid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bernholm

  Jeg har lige nu i gang med 1.g på STX, og kunne godt bruge den ekstra hjælp! Jeg ville mest bruge hjælpen på matematik, fransk og til tider også de naturvidenskabelige fag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hey
  Jeg går i 3.g på STX og skal snart til at skrive SRP. Det vil betyde meget, at få lidt hjælp og vejledning til opgaven 🙂 Krydser virkelig fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Vind

  Jeg går i 8. klasse, og er ret vild med fysik/kemi. Desværre har vi en virkelig dårlig lærer der altid er syg, og altid tramper rundt i de samme ting – så vi lærer ikke noget. Jeg ville bruge klippekortet til endelig at få ordentligt styr på faget❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simin

  Jeg går i 2.g på STX. Jeg ville bruge lektiehjælpen i tysk og engelsk, da det er de fag som jeg skal afslutte i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg går på STX i 3.g og ville klart bruge undervisningen til at forbedre mig i de fag jeg har sværest ved og evt. bruge det til at forberede mig på eksamen næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicola

  Jeg går i 1.g på STX og jeg ville bruge undervisningen til at blive lidt bedre til spansk og matematik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Pedersen

  Jeg går på STX i 3g på Frederiksborg Gymnasium :smiley:
  Jeg har matematik på A niveau, og dette kan til tider være rimelig svært, derfor ville det være rigtig rart at få hjælp til at få fuld forståelse for faget, og styr på det man ikke lige helt forstår
  Kh. Nikoline :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Pedersen

  Jeg går på stx i 3g på Frederiksborg Gymnasium :smiley:
  Jeg har matematik på A niveau, og det kan til tider være rimelig svært. Derfor ville det være rigtig rart at få hjælp til det man ikke forstår, og dermed lige få det sidste på plads og fuld forståelse for faget
  Kh. Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Valentin

  Jeg går i 1.g på STX – jeg ville bruge undervisningen især til matematik og fysik, da det er fag hvor man ofte har brug for en grundig forklaring af stoffet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline R

  Jeg går i 3.g på STX. Hvis jeg vandt denne konkurrence ville jeg bruge undervisningen til at få styr på SRP. Der er nogle helt basale tingi en SRP (fodnoter, abstract osv.) jeg stadig har lidt problemer med at forstå. Undervisning der ville kunne hjælpe med at forstå dette ville derfor være ideelt. Har jeg flere timer tilbage efter dette vil jeg bruge dem inden eksamen til sommer. Har jeg ikke flere tilbage og har været tilfreds med de tidligere timer, vil jeg nok købe ekstra timer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline H

  Jeg går i 1g (HHX, international business studies). Har det lidt svært med fransk og matematik, så kunne godt tænke mig at teste My Academy ud, med fransk først. Så den ekstra hjælp ville blive meget værdsat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Sofie

  Jeg går pt i 3.g stx og ville bruge dette gavekort på at få styrket mine skriftlige fag som jeg skal til eksamen i om et halvt års tid, og her ville denne hjælp kunne gøre underværker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg går i 9. klasse i folkeskolen og bor i 2930 Klampenborg.

  Jeg er en person der generelt får gode karakterer, men jeg har samtidig også utroligt høje forventninger til mig selv. Matematik har altid været et fag jeg ikke har fundet svært, men efter to skoleår med konstant udskiftning af matematiklærere i min klasse, så synes jeg egentlig, jeg er kommet for langt bagud. Jeg skal have mat på A i gymnasiet, og derfor føler jeg også for at komme lidt op i niveau allerede nu.

  Det kunne være skønt at få en privatlærer fra My Academy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde H

  Hej Alma! Først og fremmest – jeg er vild med din blog og har fulgt med siden du startede på blogspot, haha. <3
  Jeg ville helt klart elske at få hjælp til sprogfagene tysk og engelsk, for der halter jeg rigtig meget her i 1.G. Især tysk er en udfordring for mig, da jeg næsten ikke skrev eller talte tysk i folkeskolen… Jeg vil rigtig gerne blive bedre og dygtiggøre mig, så det ville være dejligt med lidt hjælp! Krydser fingre. <3
  Jeg bor forresten i 2970 Hørsholm. Mange knus Matilde H <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg hedder Victoria og jeg går i 8 klasse. Da jeg frygter min første terminsprøve, ville det være rigtig rart at få tips til gode ting at gøre, kommasætning og meget mere! Jeg bor i 3080

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida G.

  Jeg går i 1.g på STX, og ville super gerne vinde gavekortet, da jeg faktisk har gået og overvejet ekstra tysk undervisning det sidste stykke tid. Jeg har været et år i USA ligesom dig, og føler mig derfor en smule bagud ang. tysk, da jeg har glemt det lidt. Det gør, at jeg godt kan føle mig en smule forvirret i tysk nogle gange, hehe! Derfor ville det bare være super lækkert, så jeg kan blive lidt stærkere i tysk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg er igang med STX på andet år. Jeg har linjen samfundsfag/erhvervsøkonomi! Jeg afslutter matematik i år, hvilket jeg meget gerne vil have bedre karakterer i da jeg ikke lige er den bedste. Derfor vil jeg meget gerne have hjælp til matematikken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg er lige startet i 1.g på HTX, efter at jeg har været et år på udveksling. Det var ikke ligefrem et år, hvor jeg var så produktiv i skolen, og det kan mærkes. Jeg vil gerne bruge privatundervisningen til at kunne komme op på samme niveau som mine klassekammerater, og bare få en del nemmere ved gymnasiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Jeg går i 1.g på STX, bor i 3400 og ville bruge præmien på franskundervisning. I folkeskolen var jeg den bedste på mit franskhold, men efter jeg er startet på gymnasiet er jeg i bunden af holdet og heg hader virkelig at være dårlig til noget. Håber meget at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Jeg går i 1.g på STX, bor i 3400 og ville bruge præmien på franskundervisning. I folkeskolen var jeg den bedste på mit franskhold, men efter jeg er startet på gymnasiet er jeg i bunden af holdet og jeg hader virkelig at være dårlig til noget. Håber meget at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Jeg går i 2.g på en STX uddannelse. Jeg kunne rigtig godt bruge hjælp i både matematik, samfundsfag og fransk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Marie

  Jeg er i gang med 2g på STX, og jeg vil gerne have en nogenlunde god afsluttende karakter i tysk. Og det kræver, at jeg får noget hjælp. Så jeg kunne rigtig godt tænke mig noget undervisning i tysk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg går i 3.g på STX og det kunne være så skønt med noget professionel hjælp til SRP!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Jeg går i 2. g på STX, hvor jeg har bioteknologi. Jeg ville helt sikkert bruge timerne på at blive helt sikker på de emner vi har været i gennem i bioteknologi. Jeg har været væk på en del træningslejre over det sidste år, og har derfor misset en del af undervisningen, som altid går meget hurtigt. At vinde lidt ekstra hjælp, ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Manfeld

  Hej! Har lige fået karaktere og de var ikke de bedste, så har brug for lidt hjælp til matematik, da jeg efter at være startet i 1g (stx) har haft lidt svært ved mat og er hurtig faldet bagud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er lige startet i 1.g på STX. Jeg vil godt bruge hjælpen til nogle af de naturvidenskabelige fag, der jeg har mega svært ved dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Alma. Super fed giveaway!
  Jeg går i 10.klasse, hvilket jeg gør for bl.a at forbedre mit faglige niveau. Det er en helt unik mulighed, du giver os chancen for at vinde. Jeg vil elske at kunne få noget hjælp til de ting, jeg har brug for. Jeg skal op til terminsprøver om under en måned, hvilket My Academy kan være med til at gøre til en succesoplevelse. Jeg håber, du vil give mig chancen for at få indhentet noget manglende viden.
  Postnummer, 2000.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Hej Alma
  Vild fed og anderledes konkurrence, som jeg virkelig godt kunne bruge! 🙂 Jeg går i 9. Klasse og bor i 1660 København V. Jeg skal et udvekslingsår til Frankrig efter sommeren, og kunne rigtig godt tænke mig at have mere styr på fransk inden afrejse. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg også bruge undervisningen på matematik, da jeg har en smule svært ved det.
  Tak for en super konkurrence!
  Mvh. Kaja :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luana Victoria

  Jeg går på STX og kunne godt bruge hjælp til matematik og dansk! Super fed og i den grad relevant konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg går I 2.g på STX, og overvejer kraftigt at opgradere både tysk og matematik, da jeg har brug for dem 🙂 Men det kniber en gang imellem, så det kunne være rart at blive bedre til fagene. I matematik har vi en virkelig dårlig lærer, som ikke er god til at forklare, så det håber jeg at kunne få ud af lektiehjælp.Håber virkelig at du læser min kommentar!! Har i nogen tid søgt på nettet efter en mentor eller lektiehjælp, men der er så meget at vælge imellem, så ti timers lektiehjælp ville kunne bringe mig I den rigtige retning. 🙂 Krydser arme og ben
  Hilsen Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg går i 9. klasse. Jeg ville bruge lektiehjælpen til engelsk, da jeg altid har haft ret svært med engelsk. Jeg vil gerne blive bedre til engelsk, og føle mig mere tryg i engelsk, nu hvor jeg skal starte på gymnasiet til næste år. Det vil være rigtig fedt hvis jeg kunne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDYING WITH MY ACADEMY