UGENS SPØRGSMÅL

VINDER AF MY ACADEMY UNDERVISNING

Så er det blevet tid til at jeg skal finde vinderen af klippekortet til My Academy, til en værdi af 3.900kr.! Jeg har virkelig glædet mig til at udlodde dette til jer, da jeg selv er så glad for det og derfor er det jo dejligt at kunne videregive. Vinderen blev Nikoline og hun er blevet kontaktet på mail, så stort tillykke og tak til alle der deltog! 🙂
Jeg skulle i morgen have min sidste lektion, men jeg har faktisk valgt at fortsætte med undervisningen! Så som konklusion har jeg mildest talt været rigtig tilfreds med min oplevelse hos My Academy. Hvis I selv er blevet inspirerede kan I læse mere og finde info her.

Jeg kan virkelig anbefale det til alle og håber I også har kunne mærke hvor glad jeg har været for det! <3

I kan læse mere om min oplevelse med My Academy HER, HER, og HER.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med My Academy 4/4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS SPØRGSMÅL