LET'S TALK SCARFS

ITEMS FOR THE PERFECTIONIST

Dias1

1/. HER, 2/. HER, 3/. HER, 4/. HER, 5/. HER, 6/. HER, 7/. HER, 8/. HER, 9/. HER, 10/. HER.

Er der noget, som jeg virkelig sætter pris på i mit liv, så er det organisering! Jeg elsker at gøre det hyggeligt og lækkert at se på, som for eksempel at have en pæn kalender eller gøre noget som vasketøj, til en sjovere ting, når det bliver opbevaret pænt. Generelt hjælper det mig virkelig, at skrive opgaver/planer/lister ned, så det hele ikke hober sig op, og det føles også bare bedre at kunne krydse noget af i hånden, end i sine noter på mobilen. Det gør bare en forskel! Her har jeg fundet lidt items, som jeg personligt ville elske at have på værelset. Hvad synes I? xx

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S TALK SCARFS